About me

Hi there! Leuk dat je mijn blog bezoekt en meer over mij wilt weten. Ik vertel je graag meer over mezelf en over het ontstaan van Jerka’s View.

OVER MIJ

Mijn naam is Jerka. Ik ben geboren op 30 maart 1995 en ben nu dus 25 jaar. Ik woon al mijn hele leven in Leuven, momenteel op een super leuk huisje samen met mijn vriend en Franse Bulldog, Louis. In de middelbare school heb ik de opleiding schoonheidsverzorging gedaan en tijdens die jaren is mijn liefde voor beauty en skincare als maar groter geworden. Ik besloot dan ook om een opleiding visagie te gaan volgen toen ik afstudeerde. Na een jaar met heel veel nadenken over wat ik nu eigenlijk wil doen met mijn leven besloot ik voedings- en dieetkunde te studeren aan de hoge school in Leuven. Maar dat bleek helemaal niet mijn ding te zijn spijtig genoeg. Momenteel werk ik als verkoopster in een kledingwinkel. Maar ik zou toch graag een carrière maken als make-upartist. Ik heb al veel verschillende ideetjes over hoe ik dat allemaal juist wil aanpakken, het enige dat mij nu nog tegenhoud zijn de centjes.

In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met mijn blog en mijn lieve vriend. Ik hou ontzettend veel van make-up en alles wat daarmee te maken heeft, ik speel dus regelmatig met make-up en zet ook gelnagels. Sinds ik begonnen ben met bloggen is mijn liefde voor fotografie meer gaan groeien. Daar probeer ik ook tijd in te steken zodat ik betere foto’s kan maken. Van een dagje shoppen of een avondje uit kan ik ook heel erg genieten. Maar een avond series en films kijken met mijn vriend, knuffels met mijn hondje en pizza vind ik ook helemaal geweldig.

OVER JERKASVIEW.COM

Ik ben begonnen met bloggen omdat ik heel veel blogs volgde en er zelf ook zin in kreeg. In het begin wist ik eigenlijk helemaal niet wat ik deed en waarover ik moest schrijven. Ik besloot om vooral over make-up te schrijven, reviews en looks waren de enige dingen die je kon vinden op mijn blog. Na een tijdje wou ik er toch meer van mezelf in verwerken, meer persoonlijke posts en niet alleen maar reviews. Ik besloot om het een beetje professioneler aan te pakken, ik kocht een eigen domein en veranderde mijn blognaam van Jerka’s Beauty naar Jerka’s View. Schrijven over make-up vind ik nog altijd heel leuk, zeker uitgebreide reviews maak ik graag, maar je kan hier nu ook veel andere dingen vinden. DIY’s, persoonlijke artikelen, recepten, workouts, interieur, … .

Wil je up to date blijven? Volg me dan zeker op Bloglovin’. En als je nog een vraagje hebt, over mij of over mijn blog, kan je altijd mailen naar info@jerkasview.com.

XOXO Jerka