Look – Bordeaux Shine

Look - Bordeaux Shine1Nog eens een look met allemaal Makeup Geek oogschaduws! Yes, I’m addicted… Bitten is één van de bekenste kleuren uit hun assortiment en ook de basis van deze ooglook. Een prachtige bordeaux rode oogschaduw met een geweldige pigmentatie (zoals alle Makeup Geek oogschaduws). Dit is misschien niet de beste look voor de zomer, maar ik vind hem zo mooi dat ik hem het liefst elke dag wil dragen. Als je benieuwd bent naar welke producten ik gebruikt heb, lees dan zeker verder.

Look - Bordeaux Shine2Als basis gebruikte ik de L’Oréal Paris Infallible 24h-matte foundation en voor extra dekking bracht ik de ELF High Definition Lifting concealer aan onder mijn ogen, op mijn kin, op het midden van mijn voorhoofd en op mijn neusbrug. Dat poederde ik af met het All about matt poeder van Essence.
Om te contouren en mijn huid een beetje meer warmte te geven gebruikte ik het Terracotta 4 seasons bronzing powder van Guerlain. Als blush draag ik de Colorful Blush van Sephora in N°5 Sweet on you. En natuurlijk mag er geen highlighter ontbreken, ik gebruikte de Mineralize Skinfinish Soft & Gentle van MAC.
Mijn wenkbrauwen tekende ik bij met Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade in Dark Brown en om de haartjes op hun plaats te houden bracht ik daarover de Eyebrow gel van Hema aan.
Op mijn lippen draag ik alleen een lippenbalsem, namelijk de Born Lippy Watermelon van The Body Shop.

Look - Bordeaux Shine3Als oogschaduwbasis gebruikte ik een Paint Pot van MAC, Soft Ochre. En alle oogschaduws in deze look zijn dus van Makeup Geek.
Als transition kleur bracht ik Peach Smoothie aan in mijn crease en iets daarboven. Om alles een beetje donkerder te maken bracht ik Mocha aan in mijn crease en outer v. Op mijn bewegend ooglid gebruikte ik Bitten. Voor een beetje glans in het midden van mijn ooglid gebruikte ik de foiled eyeshadow Mesmerized. Onder mijn oog bracht ik Bitten aan en om de buitenkant een beetje donkerder te maken bracht ik Mocha aan. Als highlighter in mijn binnenste ooghoek gebruikte ik de foiled eyeshadow In The Spotlight. Om mijn wenkbrauwbot te highlighten gebruikte ik de Mineralize Skinfinish Soft & Gentle van MAC.

Look - Bordeaux Shine4Als mascara gebruikte ik eerst twee laagjes Benefit Roller Lash en daarover nog een laagje Essence Get Big Lashes waterproof.

Look - Bordeaux Shine5XOXO Jerka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *