Look – Green Smokey Eye

Look - Green Smokey Eye1Een paar dagen geleden kreeg ik eindelijk mijn Makeup Geek bestelling binnen. Ik heb in totaal 20 oogschaduws gekocht, waarvan 9 Foiled eyeshadows en 11 gewone eyeshadows. De reviews die ik heb geschreven kan je hier en hier vinden. Ik ben direct aan de slag gegaan met deze prachtige oogschaduws en maakte als eerste deze Smokey Green ooglook.

Look - Green Smokey Eye2Als basis gebruikte ik de L’Oréal Paris Infallible 24h-matte foundation en voor extra dekking bracht ik de ELF High Definition Lifting concealer aan onder mijn ogen, op mijn kin, op het midden van mijn voorhoofd en op mijn neusbrug. Dat poederde ik af met het All about matt poeder van Essence.
Om te contouren en mijn huid een beetje meer warmte te geven gebruikte ik het Terracotta 4 seasons bronzing powder van Guerlain. Als blush draag ik de Luminoso van Milani. En natuurlijk mag er geen highlighter ontbreken, ik gebruikte mijn geliefde Mary-Lou Manizer van The Balm.
Mijn wenkbrauwen tekende ik bij met Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade in Dark Brown en om de haartjes op hun plaats te houden bracht ik daarover de Eyebrow gel van Hema aan.
Op mijn lippen draag ik de Beautifying Lip Smoother in 030 Cake Pop van Catrice, een heel subtiele lipgloss.

Look - Green Smokey Eye3Als oogschaduwbasis gebruikte ik de Shadow Insurance van Too Faced. En alle oogschaduws in deze look zijn dus van Makeup Geek.
Als transition kleur bracht ik Crème Brulee aan in mijn crease en iets daarboven. Om alles een beetje donkerder te maken bracht ik Mocha aan in mijn crease en outer v. Als basis op mijn bewegend ooglid gebruikte ik Dirty Martini en daarover bracht ik de foiled eyeshadow Jester aan. Om Jester uit te blenden gebruikte ik een kwast met een beetje Dirty Martini erop. Onder mijn oog bracht ik langs buiten Mocha aan en daarnaast Dirty Martini waarover ik weer Jester aanbracht. Als highlighter in mijn binnenste ooghoek en op mijn wenkbrauwbot gebruikte ik Shimma Shimma.
Als mascara gebruikte ik eerst twee laagjes Benefit Roller Lash en daarover nog een laagje Essence Get Big Lashes waterproof.

Look - Green Smokey Eye4XOXO Jerka

2 comments
  1. Wat een prachtige look! Ik heb een paar dagen geleden ook oogschaduws van Make up Geek besteld!

    1. Dankje! Je gaat er zeker en vast geen spijt van hebben, elke oogschaduw van Makeup Geek is geweldig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *