Look – MAC Burgundy Times Nine

Look - MAC Burgundy Times NineVandaag heb ik nog eens een look voor jullie! Zondag schreef ik een review over een nieuw MAC palette, het Burgundy Times Nine palette, en ik ben er direct mee aan de slag gegaan. Ik heb alleen maar oogschaduws uit het palette gebruikt en ben heel blij met het resultaat!

Look - MAC Burgundy Times NineAls basis gebruikte ik de Miracle Skin Perfector BB Cream van Garnier en voor extra dekking bracht ik de ELF High Definition Lifting concealer aan onder mijn ogen, op mijn kin, op het midden van mijn voorhoofd en op mijn neusbrug. Dat poederde ik af met het All about matt poeder van Essence.
Om te contouren en mijn huid een beetje meer warmte te geven gebruikte ik het Terracotta 4 seasons bronzing powder van Guerlain. Als blush draag ik de Colorful blush van Sephora in N°5 Sweet on you! En natuurlijk mag er geen highlighter ontbreken, ik gebruikte mijn geliefde Mary-Lou Manizer van The Balm.
Mijn wenkrauwen tekende ik bij met Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade in Dark Brown en om de haartjes op hun plaats te houden bracht ik daarover de Eyebrow gel van Hema aan.

Look - MAC Burgundy Times NineEn dan de ogen! Alle oogschaduws komen dus uit het Burgundy Times Nine palette van MAC.
Ik begon met een oogschaduwbasis, namelijk Soft Ochre Paint Pot van MAC. Ik begon met een transitie kleur net boven mijn crease bracht ik Poppyseed aan. Om mijn crease en buitenste ooghoek donkerder te maken gebruikte ik Embark. Op mijn bewegend ooglid draag ik Star Violet. Ik wou de buitenste ooghoek nog een beetje donkerder maken en daarvoor gebruikte ik Sketch. In mijn binnenste ooghoek gebruikte ik Honey Lust als highlighter. Onder mijn oog gebruikte ik aan de buitenste ooghoek Embark en een beetje Sketch, Star Violet bracht ik aan in het midden en blende deze kleur samen met Honey Lust.
Nu zie ik pas dat ik ben vergeten mijn wenkbrauwbot te highlighten, oops! Maar dat zou ik gedaan hebben met Mary-Lou Manizer van The Balm. Ik vind Honey Lust eigenlijk niet echt een geschikte highlighter, ook niet voor de binnenste ooghoek, maar ik wou zoveel mogelijk kleuren uit het Burgundy Times Nine palette gebruiken.
Om deze ooglook af te maken gebuikte ik de Liquid Eyeliner van The Body Shop, Benefit Roller Lash op mijn bovenste en onderste wimpers en als finishing touch nog valse wimpers van Cobra Lashes, namelijk #4.
Op mijn waterlijn bracht ik een concealerstick aan, bij gebrek aan een huidskleurig oogpotlood.

Look - MAC Burgundy Times NineAls lipstick gebruikte ik Come Naturally van Essence. Om er zeker van te zijn dat mijn make-up de hele dag bleef zitten en om het poederige weg te halen sprayde ik nog Fix+ van MAC.

Look - MAC Burgundy Times NineXOXO Jerka

1 comment
  1. wauw!!!! Heel mooi gedaan! Staat je goed! Laat je ogen helemaal tot hun recht komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *