Bumble and Bumble Pret-â-Powder

B&B Pret-â-PowderBumble and Bumble Pret-â-Powder is een droogshampoo, een volumepoeder en een product dat je haarstijl langer houdbaar maakt in 1! Je brengt dit poeder aan langs je haarwortels, masseert het in zoals een shampoo om veel volume te krijgen en je kan je haarstijl van de dag ervoor weer helemaal perfect maken. Wanneer je het tot je haarpunten aanbrengt, vormt Pret-â-Powder de perfecte basis voor staarten, vlechten en dotjes. Een product dat héél veel kan dus. Ik was erg benieuwd of het die dingen ook echt allemaal waarmaakt!

B&B Pret-â-PowderJe krijgt dit poeder in een vrij hard plastic flesje met een draaidop. Het flesje heeft een vanillekleur met het effect van wit poeder erop. Wanneer het flesje in een bepaald licht komt zie je een mooi paars-goude schijn, heel leuk! Vooraan vind je de naam van het product met een beetje informatie.

B&B Pret-â-Powder2Achteraan op het flesje staat er hoe en waarvoor je dit poeder het best gebruikt. En de ingrediënten vind je daar ook.

B&B Pret-â-Powder3Wanneer je de dop eraf draait zie je een klein gaatje waaruit het poeder komt. Heel handig vind ik zelf, je kan er perfect mee doseren.

B&B Pret-â-PowderAan het poeder zelf is niets speciaals te zien, gewoon een wit poeder.

B&B Pret-â-Powder B&B Pret-â-PowderOp de eerste foto heb ik niets in mijn haar, op de tweede foto heb ik Pret-Â-Powder gebruikt.
Ik kocht dit product vooral voor het volume-effect. Droogshampoo gebruik ik niet héél vaak, eigenlijk alleen als het echt niet anders kan of wanneer ik wat meer textuur en volume in mijn haar wil. Van verschillende mensen hoorde ik dat je met het Pret-â-Powder héél veel volume kan creëren, net waar ik naar op zoek was!
Om heel eerlijk te zijn, de eerste paar keren dat ik dit poeder gebruikte was in nogal teleurgesteld. Ik kreeg niet heel veel volume in mijn haar, en het beetje volume dat ik wel kreeg was er na een uurtje of twee al weer uit.
Maar na een beetje opzoek werk kwam ik erachter dat ik eigenlijk te weinig poeder gebruik en het niet ver genoeg in mijn haarlengtes aanbreng. Wanneer ik dat wel doe, krijg ik veel meer volume en houd het ook langer. Je moet dit product dus echt op de juiste manier gebruiken wanneer je veel volume wilt, niet alleen aan je haarwortels maar ook echt op het haar zelf aanbrengen!
Als droogshampoo werkt dit poeder ook heel fijn. Mijn haar is helemaal niet meer vettig na gebruik en het krijgt ook een lekker geurtje door het poeder. Of mijn haar ook echt langer in model blijft liggen, daar merk ik niet veel van. Wel is dit product ook perfect om textuur aan je haar te geven, waardoor je dotjes, vlechten en staarten er leuker uitzien.

Een goed product dus, Pret-â-Powder doet wat ik er van verwacht! Maar of ik het opnieuw zou kopen, dat denk ik niet. Je betaald ongeveer €30 euro voor dit product en dat is toch wel een beetje veel vind ik. Leuk om eens uit te proberen, en gelukkig doe je ook heel lang met dit poeder, maar ik denk dat er wel betere producten op de markt zijn.

XOXO Jerka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *