Dutch Braids

dutch braidsDe laatste paar weken zie je overal op Instagram dutch braids voorbij komen. Ook wel de Kim Kardashian braids genoemd omdat zij ze heel vaak draagt. Ik ben vorige zomer mijn haar beginnen vlechten na het wassen om het dan zo te laten opdrogen, maar ik kwam er nooit mee buiten. Sinds een paar maanden draag ik wel dutch braids buiten de deur, omdat ik ze er eigenlijk wel heel stoer vind uitzien. Zeker de laatste weken draag ik mijn haar bijna alleen nog maar in dutch braids en ben ik er ook veel beter in geworden. In deze post wil ik gewoon even mijn liefde voor dutch braids delen!

dutch braidsdutch braids dutch braids dutch braidsJe kan dutch braids heel girly maken, maar daar hou ik zelf niet zo van. Ik hou ervan als het er een beetje stoerder uitziet. Je kan deze vlechtjes ook op heel veel verschillende manieren dragen. Op deze foto’s zie je allemaal twee dutch braids en zo draag ik mijn haar ook het liefst. Maar de laatste paar dagen vlecht ik maar twee kleine stukjes vooraan, zodat de rest van mijn haar nog los hangt. Nu mijn haar zo verschrikkelijk lang is is het fijn dat het uit mijn gezicht blijft, maar ik wil wel de lengte nog behouden, daarom zijn die twee kleine vlechtjes leuk voor een beetje afwisseling.

Het is ook zo makkelijk! Na het wassen heb ik ongeveer 10 minuutjes nodig om mijn haar te vlechten (als ik twee volledige vlechten maak) en dan kan ik het een paar dagen zo laten, zelfs na het slapen zit mijn haar nog helemaal goed!

Als je eens een half uurtje gaat zitten en een paar tutorials bekijkt, heb je het snel onder de knie. En wanneer je het een keer kan, is het echt heel makkelijk. De tutorial van Carli Bybel vind ik een hele fijne.

Draag jij wel eens dutch braids? Of vind je deze trend maar niets?

XOXO Jerka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *