Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Eyeshadow Palette

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Eyeshadow PaletteGive me warm toned eyeshadows and I’m happy. Je kunt je dan ook voorstellen dat mijn hart sneller ging slaan toen ik het Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Eyeshadow Palette zag. Eerst dacht ik nog dat het super moeilijk ging worden om dit palette te bemachtigen, omdat Anastasia Beverly Hills alleen verkocht word op de Amerikaanse Sephora en op hun eigen site. Maar toen kwam het goede nieuws dat Beautybay dit palette ook ging verkopen, geen invoer- of verzendkosten dus! Ik heb geen moment getwijfeld en heb het palette onmiddelijk besteld. Ik had al een paar ABH producten, maar nog geen oogschaduws. Dit is dan ook de perfecte manier om de producten beter te verkennen.

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Eyeshadow Palette Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Eyeshadow PaletteHet palette komt in een licht roze, kartonnen doosje met witte en koperen details. Simpel maar mooi!

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Eyeshadow Palette Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Eyeshadow PaletteOp de achterkant vind je de ingrediënten en een kleine foto van de binnenkant van het palette.

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Eyeshadow Palette Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Eyeshadow PaletteHet palette zelf ziet er eigenlijk net hetzelfde uit, licht roze met witte en koperen details. Alleen is dit palette niet gewoon van karton of plastic, het heeft een laagje super zachte stof!

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Eyeshadow PaletteOp deze foto kan je het een beetje beter zien. Het palette heeft een fijne grootte en dikte en het voelt ook heel stevig aan.

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Eyeshadow PaletteOp de achterkant van het palette vind je weer de ingrediënten.

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Eyeshadow PaletteEn dan natuurlijk het belangrijkste van dit palette, de binnenkant met de prachtige oogschaduws. Je krijgt 14 oogschaduws, een dubbelzijdige kwast en een spiegel. De oogschaduws zijn een beetje kleiner dan een standaard single eyeshadow en de spiegel is ook niet heel groot, maar wel heel helder. De binnenkant van het palette is van zwart, stevig karton.

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Eyeshadow Palette Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Eyeshadow PaletteOp de spiegel zit een beschermfolie en wanneer je die eraf haalt, heb je echt een heel heldere spiegel. Van mij had die wel een beetje groter gemogen.

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Eyeshadow PaletteHet palette heeft echt een fijne grootte en voelt ook stevig aan. Goed dus om mee op reis te nemen.

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Eyeshadow PaletteDe oogschaduws zijn allemaal gebasseerd op Modern Renaissance, de kleuren en de namen. Er zitten een paar al bestaande Anastasia Beverly Hills oogschaduws in dit palette maar ook een deel nieuwe. Of die nieuwe oogschaduws ook als singles verkocht zullen worden weet ik niet. Maar dit palette is wel permanent.

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Eyeshadow Palette Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Eyeshadow PaletteDe kwast in dit palette is dubbelzijdig. Langs één kant heb je een fluffy blending kwast en aan de andere kant heb je een kwast die een beetje tussen een dikke pencil kwast en een platte kwast zit. De kwaliteit is niet geweldig maar wel gewoon goed.

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Eyeshadow PaletteZoals je duidelijk kan zien is dit palette heel warm, met vooral bruine, rode en paarse tinten. Totally my thing!

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Eyeshadow Palette Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Eyeshadow PaletteTempera is licht beige met een matte finish. Deze kleur ligt heel dicht bij mijn huidskleur dus daarom zie je hem niet zo goed.
Golden Ochre is een lichte karamel kleur met een matte finish.
Vermeer heeft een champagne kleur met een geweldige shimmer finish.
Buon Fresco is mauve met een matte finish.
Antique Bronze is roestig bruin met een shimmer finish.
Love Letter is een mix tussen paars en rood met een matte finish.
Cyprus Umber is donker bruin met een matte finish.

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Eyeshadow Palette Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Eyeshadow PaletteRaw Sienna is donker karamel met een matte finish.
Burnt Orange is donker oranje met een bruine ondertoon en een matte finish.
Primavera is goud met een shimmer finish maar niet heel veel pigment.
Red Ochre is bordeaux met een matte finish.
Venetian Red is een mix tussen donker rood en paars met een satin finish.
Warm Taupe is zoals de naam zegt, warm taupe met een matte finish.
Realgar is donker oranje met een rode ondertoon en een matte finish.

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Eyeshadow PaletteIk vind alle kleuren echt geweldig, alleen Vermeer en Primavera, de twee echte shimmer kleuren, vallen een heel klein beetje tegen. Ze hebben veel shimmer maar niet veel pigmentatie. Maar met een beetje Fix+ zijn ook die oogschaduws helemaal geweldig. Voor de rest is de pigmentatie en kwaliteit van dit palette heel goed. De oogschaduws blenden makkelijk uit en werken ook heel goed samen in een look. Je moet alleen wel een beetje oppassen voor fall out want somige oogschaduws zijn vrij poederig.

Ik ben helemaal verlieft op dit Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Eyeshadow Palette. De kleuren, de kwaliteit, de samenstelling van dit palette, amazing. Looks volgen zeker nog op mijn Instagram, als ik nog eens genoeg tijd heb :p.

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Eyeshadow PaletteJe kan het Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Eyeshadow Palette voor €52,80 kopen op beautybay.com.

XOXO Jerka

1 Reactie

  1. 04/07/2016 / 18:07

    Oh wow, wat een mooi palette 🙂
    Kan me voorstellen dat je dit heel graag wou hebben! (me too)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *