Anastasia Beverly Hills x Nicole Guerriero Glow Kit

Anastasia Beverly Hills x Nicole Guerriero Glow KitDe Glow Kits van Anastasia zijn in het laatste jaar heel populair geworden en ze blijven er ook altijd maar nieuwe uitbrengen. Dit is hun eerste Glow Kit collab met een Youtuber, namelijk Nicole Guerriero, die ik zelf al een tijdje volg. De Anastasia Beverly Hills x Nicole Guerriero Glow Kit bevat 6 verschillende highlighters, van wit zilver tot roze tot bronze. Een heel gevarieerd palette dus en daarom kon ik deze echt niet laten liggen. Hoewel ik niet alle kleuren in deze Glow Kit als highlighter kan dragen, omdat ze te donker zijn voor mijn huid, kan je ze wel mixen met elkaar of als oogschaduw dragen. Dit is mijn eerste Glow Kit van ABH en ik vertel je graag wat ik ervan vind!

Anastasia Beverly Hills x Nicole Guerriero Glow Kit Anastasia Beverly Hills x Nicole Guerriero Glow KitDe Glow Kit komt in een licht roze kartonnen omhulsel. Met Nicole Guerriero in grote, holographic letters erop.

Anastasia Beverly Hills x Nicole Guerriero Glow KitOp de achterkant vind je informatie over deze Glow Kit en de ingrediënten.

Anastasia Beverly Hills x Nicole Guerriero Glow KitJe kan het palette uit dit omhulsel schuiven.

Anastasia Beverly Hills x Nicole Guerriero Glow Kit Anastasia Beverly Hills x Nicole Guerriero Glow KitEn het palette zelf ziet er eigenlijk helemaal hetzelfde uit. Het lijkt genoeg op de andere Glow Kits van ABH maar is toch een beetje anders. Ik vind het roze met de subtiele glitters en de holographic letters ook heel goed bij Nicole passen.

Anastasia Beverly Hills x Nicole Guerriero Glow Kit Anastasia Beverly Hills x Nicole Guerriero Glow KitEn dan de binnenkant van de Anastasia Beverly Hills x Nicole Guerriero Glow Kit! De pans zijn rond en bij elke highlighter staat de naam er bij. Heel handig vind ik. De pans zijn vrij groot, ze bevatten elk 4,5 g.

Anastasia Beverly Hills x Nicole Guerriero Glow KitZoals ik al eerder zei kan ik niet alle kleuren gebruiken als highlighter. Daydream en 143 zijn echt te donker voor mij en Glo Getter gaat nog net als ik een iets donkerdere foundation gebruik. Maar het leuke aan zo’n palette is net dat je de kleuren gewoon met elkaar kan mixen. Zo gebruik ik zelf vaak een mix tussen Forever Lit en Glo Getter met soms een beetje Forever Young erbij. En als ik Forever Lit mix met een beetje Daydream of 143 kan ik ze ook gewoon hebben. Of je kan ze natuurlijk als oogschaduw gebruiken want zo zijn deze highlighters ook echt prachtig!

Anastasia Beverly Hills x Nicole Guerriero Glow Kit Anastasia Beverly Hills x Nicole Guerriero Glow KitKitty Kat is roze met een platinum reflect.
Forever Young is pink pearl met een zilveren reflect.
Daydream is coraal met een wit gouden reflect.
Forever Lit is platinum met een blauw, paarse reflect.
Glo Getter is champagne met een roze reflect.
143 is rose gold met een bronze reflect.

Anastasia Beverly Hills x Nicole Guerriero Glow KitIk vind de kleuren een voor een echt prachtig en ze hebben allemaal een geweldige pigmentatie. Deze swatches heb ik gemaakt met mijn vinger en zo brengen ze heel gemakkelijk aan en hebben ze amper fall out.

Anastasia Beverly Hills x Nicole Guerriero Glow KitOp de linkse foto draag ik Kitty Kat. Op de rechtse foto draag ik Forever Young.

Anastasia Beverly Hills x Nicole Guerriero Glow KitOp de linkse foto draag ik Forever Lit op mijn neus en cupidoboog. Op de rechtse foto draag ik Glo Getter onder mijn wenkbrauw.

Daydream en 143 heb ik niet aangebracht op mijn gezicht omdat die dus te donker zijn voor mijn huid. Maar ondertussen heb ik ze wel al gemixt met Forever Lit en zo kan ik ze wel perfect hebben.

Het is heel moeilijk om de highlighters goed te fotograferen wanneer ik ze heb aangebracht, omdat ze door het licht van mijn ringlight er allemaal een beetje hetzelfde uitzien. Maar dat zijn ze dus niet! Elke kleur ziet er helemaal anders uit en je kan de reflects ook echt zien, zeker bij Forever Lit zie je de subtiele blauwe en paarse reflects heel goed. Elke highlighter uit deze Anastasia Beverly Hills x Nicole Guerriero Glow Kit is heel intens, als je dus houd van een subtiele glow is dit niet het palette voor jou. Maar iedereen weet ondertussen dat ik hou van heel veel highlight dus je kan wel raden dat ik heel enthousiast was toen ik deze highlighters aanbracht. Je kan ze zelfs nog intenser maken door je kwast eerst nat te maken met een setting spray, maar dat heb ik zelf nog niet geprobeerd omdat ik ze zo al intens genoeg vind. Ze brengen dus makkelijk aan en blijven ook een hele dag goed zitten. Wel vind ik dat je bij deze highlighters meer losse glitters hebt dan bij mijn meeste andere highlighters van andere merken. Mij stoort het niet, omdat het niet overdreven is. Maar door die losse glitters vallen ze wel nog harder op.

Het enige kleine minpuntje bij dit palette is dat wanneer je met je kwast in de poeder gaat, er veel kick back is. Dat wil dus zeggen dat er veel poeder los komt en daardoor ziet het palette er al snel messy uit. Maar wanneer je de poeders aanbrengt op je gezicht heb je helemaal geen fall out.

Anastasia Beverly Hills x Nicole Guerriero Glow KitIk ben dus heel blij met mijn aller eerste Glow Kit! En dit is zeker niet de laatste haha.

Anastasia Beverly Hills x Nicole Guerriero Glow KitJe kan de Anastasia Beverly Hills x Nicole Guerriero Glow Kit voor €46,00 kopen op anastasiabeverlyhills.co.uk.

XOXO Jerka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *