BH Cosmetics Nude Blush Palette

BH Cosmetics Nude Blush PaletteBlush is iets wat ik eigenlijk bijna nooit draag. Zelfs als ik een full face make-up draag laat ik blush vaak achterwege. Dat is vooral omdat mijn huid heel rap rood word door de warmte en ik dat echt verschikkelijk vind. Dus wanneer ik foundation draag laat ik al die rode en roze blushes en breng ik enkel bronzer en contour aan. Maar ik merk de laatste tijd dat ik toch weer vaker naar blush grijp en dan merk ik ook vooral dat ik er niet heel veel heb. Ik gebruik Milani Luminoso het liefst en af en toe ook mijn Morphe Blush Palette, ik vond het dus tijd voor een nieuw blush palette. En dat is het BH Cosmetics Nude Blush Palette geworden. Een palette met 10 blushes, van donker naar heel subtiel en licht.

BH Cosmetics Nude Blush Palette BH Cosmetics Nude Blush PaletteHet BH Cosmetics Nude Blush Palette zit verpakt in een zwart kartonnen doosje met een afbeelding van de binnenkant van het palette en de naam van het palette.

BH Cosmetics Nude Blush Palette BH Cosmetics Nude Blush PaletteOp de achterkant van het doosje vind je informatie over het palette en ook de ingrediënten.

BH Cosmetics Nude Blush PaletteHet palette zelf is van zwart, hard plastic met witte tekst erop. Simpel maar wel mooi.

BH Cosmetics Nude Blush PaletteOp de achterkant staat dezelfde informatie als op het doosje.

BH Cosmetics Nude Blush PaletteHet BH Cosmetics Nude Blush Palette is vrij dun en licht en het voelt niet heel stevig aan. Ik heb wel het gevoel dat de blushes gewoon stevig in het palette zitten en niet rap zullen breken.

BH Cosmetics Nude Blush PaletteEr zitten dus 10 blushes in dit palette. Je hebt 1 donkere iets meer rode kleur, 1 donkere bruin rode kleur, 1 golden bronze met shimmer en de overige 7 kleuren zijn roze en zien er in het palette vrij nude uit.

BH Cosmetics Nude Blush PaletteQua blush kleuren heb ik niet echt een voorkeur. Ik draag heel graag peachy, oranje blushes maar donker roze en heel licht babyroos vind ik ook heel mooi. Het hangt dus een beetje af van mijn ooglook en welke kleur daar mooi bij past.

BH Cosmetics Nude Blush Palette BH Cosmetics Nude Blush PaletteDe eerste blush is rood met een oranje ondertoon.
De tweede blush is fel roze.
De derde blush is zacht peachy.
De vierde blush is donker beige met een oranje ondertoon.
De vijfde blush is heel zacht, licht roze.

BH Cosmetics Nude Blush Palette BH Cosmetics Nude Blush PaletteDe zesde blush is fel, bijna neon roze.
De zevende blush is oud roze.
De achtste blush is oud roze met een bruine ondertoon.
De negende blush is bruin met een rode ondertoon.
De tiende blush is brons met een gouden shimmer.

BH Cosmetics Nude Blush Palette BH Cosmetics Nude Blush PaletteOp deze twee foto’s draag ik een mix van de tweede en de derde blush. Ik heb de blush vooral op de appeltjes van mijn wangen aangebracht en dan meer naar achter, samen met mijn bronzer geblend.

Deze blushes zijn heel gepigmenteert en je moet dus echt oppassen dat je niet te veel product op je kwast neemt. Voor mij is dat geen probleem, dat wil eigenlijk alleen maar zeggen dat je weinig product nodig hebt en dus langer met je palette kan doen. Ik vind de kleuren ook echt heel mooi, enkel de laatste kleur ga ik zelf niet zo snel gebruiken. Dat is dan eerder een bronzer topper voor mijn huidskleur maar daar hou ik niet zo van. De kwaliteit van deze blushes is ook gewoon heel goed. Ze zijn niet te poederig, voelen zacht aan en brengen ook mooi en niet vlekkerig aan op de huid. Wat ik zo leuk vind aan een blush palette is dat je de kleuren kan mengen en dus heel veel verschillende combinatie’s kunt maken.

BH Cosmetics Nude Blush PaletteJe kan het BH Cosmetics Nude Blush Palette voor €10,50 kopen op beautybay.com.

XOXO Jerka

1 Reactie

  1. Marlies
    21/05/2018 / 17:47

    Welke highlighter gebruik je? Je schrijft echt fijne reviews!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *