Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer

Catrice Liquid Camouflage high coverage ConcealerDe Liquid Camouflage High Coverage concealer, een nieuwe concealer van Catrice. Deze vloeibare concealer beloofd donkere cirkels en andere oneffenheden perfect te camoufleren, zou ultra-longlasting moeten zijn en beweert zelfs waterproof te zijn. Tot nu toe had ik nog geen fijne budget concealer gevonden met een goede dekking en toen ik in de winkel zag hoe licht van kleur deze van Catrice is, kon ik niet anders dan hem uittesten.

Catrice Liquid Camouflage high coverage Concealer2De concealer zit in een doorzichtige huls met zwarte details. Je vindt er de naam van het product en extra informatie op terug, maar geen ingrediënten.

Catrice Liquid Camouflage high coverage Concealer3De Catrice Liquid Camouflage High Coverage concealer is verkrijgbaar in twee kleuren. Ik heb de lichtste, namelijk 010 Porcellain.

Catrice Liquid Camouflage high coverage ConcealerJe brengt het product aan met een sponsapplicator. Heel makkelijk!

Catrice Liquid Camouflage high coverage Concealer5Links zie je de concealer aangebracht met de sponsapplicator, rechts heb ik het product uitgeblendt. Voor mij is dit dé perfecte kleur!

Catrice Liquid Camouflage high coverage ConcealerLinks heb ik alleen foundation aangebracht. Rechts heb ik de Liquid Camouflage High Coverage concealer onder mijn ogen, op mijn neusbrug en tussen mijn wenkbrauwen aangebracht.

Catrice Liquid Camouflage high coverage ConcealerHier heb ik de rest van mijn make-up ook aangebracht.

Ik heb super tevreden over deze concealer! Hij heeft een gele ondertoon en is echt de perfecte kleur voor mijn huid. De dekking is geweldig, op mijn neus worden al mijn onzuiverheden gecamoufleerd en onder mijn ogen is er bijna geen spoor meer van donkere kringen.
De concealer trekt wel snel in mijn fijne lijntjes onder mijn ogen, maar dat heb ik met elke concealer. De truc is om je concealer onmiddellijk af te poederen na het aanbrengen, dan gebeurd dit veel minder. Maar een beetje poeder heeft deze concealer echt wel nodig, anders blijft hij niet zo lang op zijn plek zitten. Op het einde van de dag merk ik dat er een beetje product verdwenen is, deze concealer is volgens mij dus niet ultra-longlasting, maar blijft wel gewoon goed zitten.

Catrice Liquid Camouflage high coverage ConcealerIk vind het altijd fijn als concealer ook een highlightend effect heeft. Daar is deze concealer te donker voor en daarom vind ik het fijn om hem onder mijn ogen te combineren met de ELF High Defenition Lifting concealer in Brightening. Zo heb ik een perfecte dekking maar door de lichte kleur van de ELF concealer ook een highlighter!
Op de foto hierboven zie je links de ELF High Defenition Lifting concealer in Brightening en rechts de Catrice Liquid Camouflage High Coverage concealer in 010 Porcellain.

Je kan de Catrice Liquid Camouflage High Coverage concealer voor €3,59 kopen bij Kruidvat.

XOXO Jerka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *