Colourpop Kaepop Super Shock Shadow Collection

Colourpop Kaepop Super Shock Shadow CollectionDe Colourpop Kaepop Super Shock Shadow Collection is een oogschaduw quad van het Amerikaanse merk Colourpop in samenwerking met Karrueche, een celebrity stylist. Om eerlijk te zijn had ik nog nooit van Karrueche gehoord, maar toen ik deze oogschaduw collectie tegenkwam bij Colourpop spraken de kleuren mij onmiddellijk aan! Deze Super Shock Shadow Collection bestaat uit 4 pachtige nude kleuren die volgens mij iedereen kan hebben.

Colourpop Kaepop Super Shock Shadow CollectionDe verpakking is van wit karton en heeft een paarse bedrukking met koperen details.

Colourpop Kaepop Super Shock Shadow CollectionOp de achterkant vind je de namen en finishes van de vier oogschaduws en de ingrediënten.

Colourpop Kaepop Super Shock Shadow CollectionHet kartonnen doosje waar de oogschaduws inzitten kan je uit de verpakking schuiven.

Colourpop Kaepop Super Shock Shadow CollectionDit doosje is ook wit en heeft vier openingen waardoor je de oogschaduws kan zien.

Colourpop Kaepop Super Shock Shadow Collection Colourpop Kaepop Super Shock Shadow CollectionDe zijkanten zijn lichtblauw.

Colourpop Kaepop Super Shock Shadow CollectionIn het doosje is een subtiele print gedrukt. Die print bevat allemaal grafische lijnen en is een combinatie van mat en glanzend. Deze print gebruikt Colourpop voor verschillende verpakkingen.

Colourpop Kaepop Super Shock Shadow CollectionDe vier oogschaduws hebben dezelfde verpakking als alle andere oogschaduws van Colourpop. Alleen hebben 3 van deze 4 oogschaduws een koper logo in plaats van een holografisch logo, wat ik een beetje vreemd vind. De oogschaduws van Colourpop zitten in een rond, wit plastieken potje.

Colourpop Kaepop Super Shock Shadow CollectionIn de draaideksels zit een doorzichtig stukje waardoor je de kleur onmiddellijk kan zien.

Colourpop Kaepop Super Shock Shadow CollectionOp de onderkant van de potjes vind je de naam en de finish van de oogschaduw.

Colourpop Kaepop Super Shock Shadow Collection Colourpop Kaepop Super Shock Shadow Collection Colourpop Kaepop Super Shock Shadow CollectionDe verpakking van de oogschaduw is vrij groot. Niet het hele potje is gevuld met oogschaduw en eigenlijk heb je meer dan de helft van deze verpakking dus niet nodig. Ik vind dat de potjes er mooi uitzien, maar ik snap niet zo goed waarom Colourpop ze zo groot heeft gemaakt.

Colourpop Kaepop Super Shock Shadow CollectionAl de Colourpop oogschaduws hebben een leuke afdruk, die mij een beetje doet denken aan een slangenprint.
Links bovenaan zie je Sunset BLVD, rechts bovenaan zie je Beverly. Links onderaan zie je Crenshaw en rechts onderaan zie je Wilshire.

Colourpop Kaepop Super Shock Shadow CollectionSunset BLVD is een beige kleur met een pearlized finish.
Beverly is een warme bordeaux kleur met een matte finish.
Crenshaw is een warme bruine kleur met een matte finish.
Wilshire is een beige kleur met een matte finish.

Zoals je ziet passen deze 4 warme kleuren heel mooi bij elkaar en kan je met deze oogschaduws een complete look maken. De kleuren zijn niet heel spannend maar daardoor passen ze juist bij heel veel verschillende huidskleuren en smaken. Ikzelf vind dit echt een geweldige kleurkeuze!

Colourpop oogschaduws hebben geen normale textuur zoals andere oogschaduws. Ze voelen eerder aan als een cream omdat ze veel olie bevatten. Daardoor hebben ze een geweldige pigmentatie en blenden ze ook heel makkelijk. Het enige nadeel hiervan is dat de oogschaduws kunnen uitdrogen. Je moet er dus altijd op letten dat je de potjes goed dichtdraait en dat je de oogschaduws niet te lang laat open staan. Ook breng je deze oogschaduws het beste aan met een kwast met synthetische haren of met je vingers. De textuur is even wennen maar ik vind het wel leuk dat Colourpop het een beetje anders doet!

Colourpop Kaepop Super Shock Shadow CollectionHier zie je Beverly na één keer swatchen. De print is al redelijk hard vervaagt, omdat de textuur van deze oogschaduw zo zacht is.

Colourpop Kaepop Super Shock Shadow CollectionDe Colourpop Kaepop Super Shock Shadow Collection bevat vier warme oogschaduws die bij veel verschillende mensen zullen passen. De kleuren passen heel mooi bij elkaar, hebben een goede pigmentatie en een fijne textuur. Dit zijn echt kleuren waar ik dagelijks naar grijp voor een simpele look!

Ik heb de Colourpop Kaepop Super Shock Shadow Collection voor $20,00 (ongeveer €18) gekocht op colourpop.com.

XOXO Jerka

2 Comments

 1. 19/05/2016 / 13:36

  Wauw dit zijn echt prachtige kleuren! Deze ga ik volgende maand ook bestellen wanneer mijn mama in Amerika zit hehe!
  Jij bent ook van België, toch? Altijd leuk om andere Belgische beauty bloggers te leren kennen 🙂
  Veel succes nog met de NYX Face Awards girl!
  Liefs x

  • Jerka
   19/05/2016 / 17:40

   Yes, ook van België! Dankjewel 🙂 xo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *