Colourpop Where The Light Is Super Shock Shadow Collection

Colourpop Where The Light Is Super Shock Shadow CollectionColourpop is het laatste jaar verschrikkelijk populair geworden. Het Amerikaanse merk is budgetvriendelijk, heeft mooie verpakkingen en een goede kwaliteit. Ze blijven iedereen verrassen door heel vaak nieuwe collecties uit te brengen en omdat ze veel collabs aangaan met youtubers blijft hun populariteit alleen maar groeien. KathleenLights heeft al verschillende collabs uitgebracht met Colourpop. Eentje daarvan is de Colourpop Where The Light Is Super Shock Shadow Collection. Vier oogschaduws, allemaal gecreëerd door Kathleen, in een speciale verpakking. Kathleen is één van mijn favoriete youtubers dus je kan begrijpen dat ik deze collection heel graag wou. Het probleem is dat Colourpop niet internationaal verzend. Maar door via iemand anders te bestellen uit de facebookgroep Colourpop Fanatics heb ik toch een heleboel producten kunnen bemachtigen! Vandaag review ik de Colourpop Where The Light Is Super Shock Shadow Collection.

Colourpop Where The Light Is Super Shock Shadow Collection Colourpop Where The Light Is Super Shock Shadow CollectionDe verpakking is van wit karton met een mooie bedrukking op. De details op het doosje zijn goud en koper. Helemaal iets voor Kathleen!

Colourpop Where The Light Is Super Shock Shadow CollectionOp de achterkant vind je de namen van de vier oogschaduws en de ingrediënten.

Colourpop Where The Light Is Super Shock Shadow CollectionHet doosje waar de vier oogschaduws inzitten schuif je uit de mooie verpakking.

Colourpop Where The Light Is Super Shock Shadow CollectionDit kartonnen doosje is ook wit en heeft vier openingen waardoor je de oogschaduws kan zien.

Colourpop Where The Light Is Super Shock Shadow Collection Colourpop Where The Light Is Super Shock Shadow CollectionDe zijkanten zijn lichtblauw.

Colourpop Where The Light Is Super Shock Shadow CollectionIn het doosje is een subtiele print gedrukt. Die print bevat allemaal grafische lijnen en is een combinatie van mat en glanzend. Deze print gebruikt Colourpop voor verschillende verpakkingen.

Colourpop Where The Light Is Super Shock Shadow CollectionDe vier oogschaduws hebben dezelfde verpakking als alle andere oogschaduws van Colourpop. Alleen het kartonnen doosje is dus anders. De oogschaduws van Colourpop zitten in een rond, wit plastieken potje.

Colourpop Where The Light Is Super Shock Shadow CollectionIn de draaideksels zit een doorzichtig stukje waardoor je de kleur onmiddellijk kan zien en daarop staat het Colourpop logo in prachtige zilveren duochrome letters.

Colourpop Where The Light Is Super Shock Shadow CollectionOp de onderkant van de potjes vind je de naam en de finish van de oogschaduw.  Ik vind het heel leuk dat je onmiddellijk ziet dat Kathleen deze namen heeft gekozen. Cornelious is een van haar hondjes en KathleenLights is vernoemd naar haar youtubekanaal.

Colourpop Where The Light Is Super Shock Shadow Collection Colourpop Where The Light Is Super Shock Shadow CollectionDe verpakking van de oogschaduw is vrij groot. Niet het hele potje is gevuld met oogschaduw en eigenlijk heb je meer dan de helft van deze verpakking dus niet nodig. Ik vind dat de potjes er mooi uitzien, maar ik snap niet zo goed waarom Colourpop ze zo groot heeft gemaakt.

Colourpop Where The Light Is Super Shock Shadow CollectionAl de Colourpop oogschaduws hebben een leuke afdruk, die mij een beetje doet denken aan een slangenprint. Zoals je ziet is er tijdens het reizen een oogschaduw kapot gegaan. Ze zijn wel makkelijk weer te maken maar het ziet er spijtig genoeg niet meer heel mooi uit.
Links bovenaan zie je Glow, rechts bovenaan zie je Cornelious. Links onderaan zie je KathleenLights en rechts onderaan zie je Blaze.

Colourpop Where The Light Is Super Shock Shadow CollectionGlow is een heel licht beige kleur met een matte finish. Deze kleur is perfect als matte highlighter.
Cornelious is een licht bruine kleur met een oranje ondertoon en een matte finish.
KathleenLights is een prachtige koperkleur met een pearlized finish.
Blaze is een donker bruine kleur met veel gouden glitters en een metallic finish.

Zoals je ziet passen deze kleuren heel mooi bij elkaar en je kan met deze vier oogschaduws makkelijk een volledige look maken. De kleuren doen mij ook zeker aan Kathleen denken!

Colourpop oogschaduws hebben geen normale textuur zoals andere oogschaduws. Ze voelen eerder aan als een cream omdat ze veel olie bevatten. Daardoor hebben ze een geweldige pigmentatie en blenden ze ook heel makkelijk. Het enige nadeel hiervan is dat de oogschaduws kunnen uitdrogen. Je moet er dus altijd op letten dat je de potjes goed dichtdraait en dat je de oogschaduws niet te lang laat open staan. Ook breng je deze oogschaduws het beste aan met een kwast met synthetische haren of met je vingers. De textuur is even wennen maar ik vind het wel leuk dat Colourpop het een beetje anders doet!

Colourpop Where The Light Is Super Shock Shadow CollectionHier zie je Glow na één keer swatchen. De print in de oogschaduw is onmiddellijk verdwenen omdat de oogschaduw zo creamy en zacht is.

Colourpop Where The Light Is Super Shock Shadow CollectionIk ben zo blij dat ik dit merk eindelijk heb kunnen bemachtigen! De kwaliteit van de Colourpop oogschaduws is geweldig en deze vier kleuren passen niet alleen goed bij Kathleen maar ook bij mij. Perfect voor een dagelijkse look die niet te saai is.

Als je de kans krijgt om iets van Colourpop te kopen, doe dat dan zeker! Ze zijn er al een tijdje mee bezig om internationaal te verzenden dus hopelijk zal dat niet te lang meer duren.

Ik heb de Colourpop Where The Light Is Super Shock Shadow Collection voor $20,00 (ongeveer €18) gekocht op colourpop.com.

XOXO Jerka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *