Colourpop Yes, Please! Pressed Powder Shadow Palette

Colourpop Yes, Please! Pressed Powder Shadow PaletteHet is alweer een tijdje geleden dat Colourpop met Pressed Powder Shadows uitkwam. Eerst de singles en daarna ook paletten. Colourpop is sowieso een vrij budget merk en dat is niet anders voor hun oogschaduws. Hun paletten kosten tussen de $16 en $20 en hun single eyeshadows kosten $4. Ik kocht het Colourpop Yes, Please! Pressed Powder Shadow Palette om hun oogschaduws eens uit te testen. And let me tell you, I’m suuuper impressed!

Colourpop Yes, Please! Pressed Powder Shadow Palette Colourpop Yes, Please! Pressed Powder Shadow PaletteHet palette komt in een kartonnen, geel doosje met rode details. Heel opvallend maar wel leuk vind ik. Vooraan staat de naam van het palette en op de achterkant vind je de namen van de oogschaduws terug. Altijd leuk als de oogschaduws een naam hebben!

Colourpop Yes, Please! Pressed Powder Shadow Palette Colourpop Yes, Please! Pressed Powder Shadow PaletteHet Colourpop Yes, Please! Pressed Powder Shadow Palette is wit met vooraan gele tekst en achteraan rode details. Ik snap niet zo goed waarom er cute af op het palette staat… Het lijkt mij veel logischer om de naam van het palette daar te zetten. Op de achterkant staat de naam wel en ook weer de namen van de oogschaduws.

Colourpop Yes, Please! Pressed Powder Shadow PaletteHet palette is vrij klein. Je krijgt wel 12 oogschaduws maar de pans zijn iets kleiner dan een single eyeshadow waardoor het palette zelf dus ook kleiner is dan ik had gedacht.

Colourpop Yes, Please! Pressed Powder Shadow PaletteColourpop Yes, Please! Pressed Powder Shadow Palette Colourpop Yes, Please! Pressed Powder Shadow PaletteEn dan de binnenkant van het palette! Die is helemaal wit met gele accenten en geen spiegel, dat vind ik persoonlijk niet zo erg. Je ziet al wel onmiddellijk dat het palette al vuil is. De oogschaduws zijn nog niet gebruikt dus het is gewoon van het palette dicht te doen. Ik kreeg het niet proper dus dat belooft voor wanneer je het palette wel gebruikt, dat zal messy worden!

Colourpop Yes, Please! Pressed Powder Shadow PaletteAls je in het juiste licht naar het palette kijkt zie je dat er over #colourpopme staat, dat is de hashtag die je op social media kan gebruiken.

Colourpop Yes, Please! Pressed Powder Shadow PaletteJe krijgt dus 12 oogschaduws in het Colourpop Yes, Please! Pressed Powder Shadow Palette. Allemaal warme oranje, rode, bruine en gouden tinten, everything I love!

Colourpop Yes, Please! Pressed Powder Shadow Palette Colourpop Yes, Please! Pressed Powder Shadow PaletteFull-zip is een warm ivory met een matte finish.
Big Cocktails is fel oranje met een matte finish.
Champs is een peachy nude met een matte finish.
Bling is een roest kleur met een metallic finish.

Colourpop Yes, Please! Pressed Powder Shadow Palette Colourpop Yes, Please! Pressed Powder Shadow PaletteLouie is metallic rood met een duochrome gouden glans.
Butter Cake is licht geel-goud met een metallic finish.
Spoiled is brick red met een matte finish.
GNO is burnt orange met een matte finish.

Colourpop Yes, Please! Pressed Powder Shadow Palette Colourpop Yes, Please! Pressed Powder Shadow PaletteMischief is warm geel met een matte finish.
Note to Self is warm caramel met een matte finish.
Chauffeur is metallic oranje met een duochrome gouden glans.
French Kiss is een chocolate brown met een matte finish.

Colourpop Yes, Please! Pressed Powder Shadow PaletteDit is het palette na de swatches. Je hebt niet veel fall-out maar het palette wordt wel vuil omdat het wit is en de oogschaduw trekt precies gewoon in het karton.

Colourpop Yes, Please! Pressed Powder Shadow PaletteBuiten dat kleine minpuntje is dit palette geweldig. De kleuren zijn allemaal geweldig en de pigmentatie is nog beter. Ze voelen allemaal zo zacht aan en blenden ook heel makkelijk op mijn ogen. De combinatie van de kleuren vind ik ook heel mooi, je kan hier zoveel kanten mee uit en dat in zo’n klein paletje!

Ik ben echt super tevreden over dit palette en zit er zelfs aan te denken om nog een palette van Colourpop aan te schaffen samen met een paar single eyeshadows, want daarin hebben ze echt een paar geweldige kleuren. Om even te vergelijken qua kwaliteit, ik vind deze oogschaduws van Colourpop beter dan die van Makeup Geek en ongeveer gelijk met die van Anastasia Beverly Hills en de nieuwe palette van Morphe. Maar Colourpop is wel goedkoper dan al deze merken!

Je kan het Colourpop Yes, Please! Pressed Powder Shadow Palette voor $16,00 kopen op colourpop.com. Spijtig genoeg is er nog altijd geen andere manier om aan dit prachtige merk te komen.

XOXO Jerka

1 Reactie

  1. 28/01/2018 / 22:27

    Wat een prachtig palette! Ik vergeet Colourpop eigenlijk altijd een beetje omdat het niet makkelijk te bestellen is. Eigenlijk wel jammer want het is echt een fijn merk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *