Dose Of Colors Desi x Katy Collection

Dose Of Colors Desi x Katy Collection

Desi Perkins en Lustrelux zijn 2 van de Youtubers die ik al het langst volg. Hun make-up video’s zijn altijd heel leerzaam en wanneer ze samen vloggen zijn ze echt hilarisch. Toen ik zag dat ze samen een collectie gingen uitbrengen was ik dan ook heel enthousiast. Ze hebben het merk waarmee ze deze collab deden een hele tijd geheim gehouden en ik had wel een paar ideetjes wat het zou kunnen zijn maar ik wist het nooit helemaal zeker. Uiteindelijk maakte ze bekend dat ze een collectie met Dose Of Colors hadden, de Dose Of Colors Desi x Katy Collection. Ik had het merk nog nooit geprobeert, maar had er wel al veel goeds over gehoord. De collectie bevat 2 highlighters, 2 matte liquid lipsticks, 2 lipsticks, een lipgloss en een oogschaduwpalette. In deze video kan je alle producten en het verhaal achter de collab bekijken. Ik zelf kocht de 2 lipsticks, No Shade en More Creamer Please, en een higlighter, Fuego.

Dose Of Colors Desi x Katy CollectionDe verpakking van al de producten uit deze Dose Of Colors Desi x Katy Collection is hetzelfde. Van karton met een rose golden kleur en een verheven logo van Dose Of Colors.

Dose Of Colors Desi x Katy Collection Dose Of Colors Desi x Katy CollectionDit is de highlighter Fuego. Op de achterkant vind je informatie over het product en de ingrediënten.

Dose Of Colors Desi x Katy CollectionOp de zijkant van het doosje zie je de handtekeningen van Desi en Katy.

Dose Of Colors Desi x Katy Collection Dose Of Colors Desi x Katy Collection Dose Of Colors Desi x Katy CollectionDe verpakking van de highlighter is prachtig! Hij is van een ruwe, gouden stof met zilveren glitters. Hij glanst echt heel mooi en vooraan heb je nog een metalen, rose golden plaatje met het logo van Dose Of Colors. Op de achterkant plakt een sticker met de naam van de highlighter, Fuego.

Dose Of Colors Desi x Katy CollectionFuego is de lichtste highlighter uit de Dose Of Colors Desi x Katy Collection. De andere highlighter, Mirame, is iets donkerder dan Fuego en heeft een roze ondertoon.

Dose Of Colors Desi x Katy Collection Dose Of Colors Desi x Katy CollectionDe verpakking van Fuego is van goud karton aan de binnenkant. Het ziet er niet echt cheap uit ofzo, maar ik had het wel iets luxueuzer verwacht. Maar het gaat natuurlijk om de highlighter zelf en die ziet er prachtig uit! Heel mooi goud.

Dose Of Colors Desi x Katy CollectionJe krijgt ook een heldere spiegel bij deze highlighter en hij sluit met een magneetje.

Dose Of Colors Desi x Katy Collection Dose Of Colors Desi x Katy Collection Dose Of Colors Desi x Katy Collection Dose Of Colors Desi x Katy CollectionDe lipsticks hebben dus ook dezelfde rose golden verpakking. Ook hier zie je het verheven logo van Dose Of Colors en de handtekeningen van Desi en Katy. Verder vind je hier de ingrediënten en nog een beetje extra informatie over de lipsticks.

Dose Of Colors Desi x Katy CollectionEn natuurlijk de namen van de lipsticks. More Creamer Please en No Shade.

Dose Of Colors Desi x Katy CollectionDe lipsticks zelf hebben ook een heel mooie verpakking. Ze zijn van een zacht, nude materiaal met een rose golden, metalen detail en het logo van Dose Of Colors in dezelfde prachtige kleur.

Dose Of Colors Desi x Katy CollectionOp de onderkant van de tube vind je de naam terug.

Dose Of Colors Desi x Katy CollectionDe lipsticks hebben een normale grootte.

Dose Of Colors Desi x Katy Collection Dose Of Colors Desi x Katy CollectionDeze lispticktubes zijn echt prachtig. Wanneer je de dop eraf haalt zie je weer die mooie rose golden kleur met de handtekeningen van Desi en Katy op.

Dose Of Colors Desi x Katy CollectionHet gedacht achter deze lipsticks is dat Desi en Katy elk hun perfecte nude lipstick hebben gemaakt.

Dose Of Colors Desi x Katy CollectionHier zie je de swatches van de producten.
De highlighter, Fuego, is goud met een subtiele zilveren glans.
De lipstick More Creamer Please is een warme, licht bruine kleur.
De lipstick No Shade is een warme dusty rose kleur met een peachy ondertoon.

Dose Of Colors Desi x Katy CollectionHier draag ik Fuego op mijn jukbeen. In real life ziet hij er nog net een tikkeltje gouder uit. Door mijn ringlight zie je vooral de zilveren glans op de foto.

Dose Of Colors Desi x Katy Collection Dose Of Colors Desi x Katy CollectionOp de foto’s draag ik de lipstick More Creamer Please. Niet de beste en meest flaterende kleur voor mij, maar gemixt met een lichtere lipstick (zoals No Shade) of met een lippotlood eronder of een gloss erover kan ik deze kleur zeker wel hebben.

Dose Of Colors Desi x Katy Collection Dose Of Colors Desi x Katy CollectionOp deze foto’s draag ik de lipstick No Shade. Hij is voor mij net iets te licht maar als ik er een donkerder lippotlood bij aanbreng is dit voor mij en heel goede nude lipstick.

Dose Of Colors Desi x Katy CollectionIk ben zo blij dat ik deze producten van de Dose Of Colors Desi x Katy Collection heb kunnen bemachtigen. De highlighter vind ik echt prachtig. Meestal als ik een echte gouden highlighter probeer is die te donker voor mij maar door de zilveren glans in Fuego is deze echt perfect voor mij. De lipsticks zijn de perfecte combinatie tussen creamy en mat. Ze blijven vrij lang op mijn lippen, alleen na een maaltijd moet je ze wel even bijwerken. Ze zijn ook heel comfortabel en blijven gewoon op hun plaats zitten.

De Dose Of Colors Desi x Katy Collection is volgens mij echt een hit. De producten zijn van een heel goede kwaliteit en de verpakkingen zijn prachtig.

Je kan de Dose Of Colors Desi x Katy Collection nog vinden op doseofcolors.com, er zijn wel al verschillende producten uitverkocht, zoals Fuego. Maar de lipsticks zijn nog verkrijgbaar en deze kosten $16,00 per stuk. De andere highlighter, Mirame, is wel nog in stock en deze kost $28,00.

XOXO Jerka

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *