Freedom Pro Lipstick Palette x24 Naked

Freedom Pro Lipstick Palette x24 NakedNormaal ben ik helemaal geen fan van lipstick paletten en ik had er dan ook geen enkele in mijn make-up collectie. Tot ik dit Freedom Pro Lipstick Palette x24 Naked tegenkwam. Dit palette bevat 24 nude lipsticks, met 2 verschillende finishes, mat en sheer. Ik had al verschillende goede dingen over dit palette gehoord en toen er ook nog eens korting op kwam kon ik het echt niet laten liggen! Dus let’s see of dit palette mijn vooroordelen kan tegenspreken.

Freedom Pro Lipstick Palette x24 NakedHet palette zit in een kartonnen verpakking met een groot gat in het midden zodat je het palette kan zien.

Freedom Pro Lipstick Palette x24 NakedOp de achterkant vind je informatie over het palette en de ingrediënten.

Freedom Pro Lipstick Palette x24 NakedHet palette zelf is van hard plastic. Het deksel is bijna helemaal doorzichtig, wat er wel leuk uitziet vind ik. Maar voor de rest voelt dit palette heel goedkoop aan.

Freedom Pro Lipstick Palette x24 NakedOp de achterkant van het palette vind je dezelfde informatie als op de kartonnen verpakking.

Freedom Pro Lipstick Palette x24 NakedHet palette is vrij groot maar zoals ik al zei voelt het echt cheap aan. Het is heel licht en je voelt direct dat de kwaliteit van het plastic helemaal niet goed is. Niet handig als je veel moet reizen met dit palette, wat de meeste MUA’s wel moeten doen.

Freedom Pro Lipstick Palette x24 NakedDe binnenkant is heel simpel en ziet er een beetje uit zoals je MAC palettes waar je zelf lipsticks in kan depotten. Rechthoekige pans die vrij groot zijn en geen namen of nummers, want die zijn er gewoon niet.

Freedom Pro Lipstick Palette x24 NakedEr zitten 8 matte lipsticks in dit palette (de onderste rij) en 16 sheer lipsticks (de eerste en tweede rij). De lipsticks zijn niet op kleur geordend wat ik wel een beetje jammer vind want dat had er zo satisfying uitgezien.

Freedom Pro Lipstick Palette x24 NakedIk heb niet alle kleuren uit het Freedom Pro Lipstick Palette x24 Naked geswatched, maar gewoon 8 random kleuren. De eerste 3 hebben een sheer finish en de andere 5 zijn mat.

De sheer lipsticks hebben meer pigment dan ik had gedacht, en dat zie je op de lippen ook zeker terug. De sheer lipsticks blijven ongeveer 4 uur mooi zitten.
De matte lipsticks zijn allemaal goed gepigmenteerd, brengen makkelijk aan op de lippen en zijn niet uitdrogend. Ze zijn wel niet super mat en drogen niet helemaal op, waardoor ze blijven afgeven. Hoe langer je ze draagt, hoe matter ze worden maar ze voelen zeker niet oncomfortabel aan. Deze matte lipsticks blijven ook ongeveer 4 uur zitten, alleen als je eet of drinkt moet je ze wel een beetje rapper bijwerken.

Freedom Pro Lipstick Palette x24 NakedJe kan het Freedom Pro Lipstick Palette x24 Naked voor €10,95 kopen op boozyshop.be.

XOXO Jerka

2 Comments

 1. 13/08/2017 / 17:13

  Wauw heel mooi palette! Erg leuk dat er ook matte kleurtjes in zitten! Leuke blog heb je trouwens, je hebt een nieuwe volger (:

  • Jerka
   18/08/2017 / 08:49

   Altijd super leuk om te horen, dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *