Gerard Cosmetics Hydra Matte Liquid Lipstick Serenity

gerard-cosmetics-hydra-matte-liquid-lipstick-serenity1Deze liquid lipstick is mijn eerste product van Gerard Cosmetics. Ik ben fan van liquid lipstick, wilde al langer iets van dit merk proberen en I looove MannyMUA, die samen met Gerard Cosmetics deze liquid lipstick in Serenity heeft gecreëerd.

gerard-cosmetics-hydra-matte-liquid-lipstick-serenity2 gerard-cosmetics-hydra-matte-liquid-lipstick-serenity3 gerard-cosmetics-hydra-matte-liquid-lipstick-serenity4 gerard-cosmetics-hydra-matte-liquid-lipstick-serenity5 gerard-cosmetics-hydra-matte-liquid-lipstick-serenity6Serenity komt in een zwart, kartonnen doosje met gouden details. Hierop vind je de ingrediënten van de lipstick en nog een beetje informatie.

gerard-cosmetics-hydra-matte-liquid-lipstick-serenity7 gerard-cosmetics-hydra-matte-liquid-lipstick-serenity8 gerard-cosmetics-hydra-matte-liquid-lipstick-serenity9De tube zelf is van mat, doorzichtig plastic met een gouden draaidop. Alleen op de dop vind je het logo van het merk terug en voor de rest staat er niets op deze tube. Super minimalistisch maar wel heel mooi vind ik.

gerard-cosmetics-hydra-matte-liquid-lipstick-serenity11Wat mij wel onmiddellijk opvalt is de grootte van de tube. Die is veel kleiner dan de liquids van andere merken die ik heb.
Serenity van Gerard Cosmetics bevat 0,059 oz (1,74 ml). In vergelijking met de liquid lipsticks van bijvoorbeeld Colourpop die 0,11 oz (3,25 ml) bevatten is dat wel heel weinig.

gerard-cosmetics-hydra-matte-liquid-lipstick-serenity10Op de onderkant van de tube vind je nog de naam van de lipstick.

gerard-cosmetics-hydra-matte-liquid-lipstick-serenity12De applicator vind ik heel fijn. Net de juiste grootte, stevig maar wel fluffy met een schuine zijde zodat je makkelijk strakke lijnen kan maken.

gerard-cosmetics-hydra-matte-liquid-lipstick-serenity13 gerard-cosmetics-hydra-matte-liquid-lipstick-serenity14Serenity is warm, oud roze. Een heel rustige kleur, die je makkelijk elke dag kan dragen.

gerard-cosmetics-hydra-matte-liquid-lipstick-serenity15Deze liquid lipstick is de fijnste die ik tot nu toe al geprobeert heb. Hij droogt vrijwel meteen mat op, maar hij voelt helemaal niet droog aan op de lippen. Hij is echt heel comfortabel en blijft zoals de meeste liquid lipsticks een uur of 6 zitten.

Dit is zeker niet mijn laatste liquid lipstick van Gerard Cosmetics, ik vind deze echt heel goed!

Je kan de Gerard Cosmetics Hydra Matte Liquid Lipstick Serenity voor €13,80 kopen op beautybay.com of op gerardcosmetics.com maar dan moet je wel rekening houden met eventuele douanekosten.

XOXO Jerka

1 Comment

  1. 11/12/2016 / 10:12

    Deze is zo fijn en staat je ook echt heel erg mooi! Vind deze ook fijner dan de Colourpop mattes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *