Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick Androgyny

Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick AndrogynyDe Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick Androgyny is de best verkochte lipstick van Jeffree Star. Hij is long lasting, mat, cruelty-free, vegan en de formule zou heel goed moeten zijn. Ik was al heel lang aan het twijfelen om iets van Jeffree Star Cosmetics te bestellen omdat ik niet helemaal achter hem als persoon sta, maar ik wou zijn producten zo graag proberen dat ik toch maar iets bestelt heb. En dat werd dan zijn populairste lipstick. Ik heb het Jeffree Star Androgyny Eyeshadow Palette al eerder gereviewd, een palette gebaseerd op deze lipstick kleur, maar ik had deze lipstick al veel langer. Ik had hem gewoon nog niet echt geprobeerd.

Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick Androgyny Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick Androgyny Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick AndrogynyDe verpakking is fel roos met gouden JSC logo’s erop en witte tekst. Je vind hier een beetje informatie over de lipstick en de ingrediënten.

Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick AndrogynyOp de bovenkant plakt een stickertje met de kleur en de naam van de liquid lipstick.

Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick Androgyny Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick AndrogynyDe lipsticktube is van doorzichtig plastic met een fel roze draaidop en gouden details. De Velour Liquid Lipsticks zijn iets kleiner dan de liquid lipstick verpakkingen die ik gewoon ben. Maar hij is wel dikker.

Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick AndrogynyOp de onderkant van de tube vind je de naam van de lipstick terug.

Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick AndrogynyZoals veel liquid lipsticks heeft ook de Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick Androgyny een doe foot applicator. Hiermee kan je heel makkelijk een strakke lijn maken.

Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick AndrogynyLinks zie je de Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick Androgyny wanneer ik hem net heb aangebracht op mijn hand, rechts is een paar minuutjes later wanneer hij mat is opgedroogd.

Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick Androgyny Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick AndrogynyIk vind Androgyny echt een prachtige kleur.Een mix tussen rood, roos en bruin, wel donker maar toch nog steeds een nude in mijn ogen. Dit is zeker een kleur die ik er dagelijks kan bijpakken.

De textuur van deze Velour Liquid Lipstick is ook van een goede kwaliteit. Hij brengt heel makkelijk aan omdat hij niet te dik maar ook niet te vloeibaar is en hij droogt snel en helemaal mat op. Het blijft een liquid lipstick dus die zijn sowieso een beetje droog, maar dit is toch wel één van de meest comfotabele die ik al heb geprobeerd. En hij blijft lang zitten! Nadat ik deze foto’s had gemaakt heb ik chicken nuggets gegeten (super greasy), veel gedronken en op het einde van de dag zat hij er gewoon nog perfect op. En dan nog een pluspunt, wanneer je de lipstick er af wilt halen, gaat dat gewoon super makkelijk.

Ik ben echt heel tevreden over deze liquid lipstick en dit is zeker niet mijn laatste van Jeffree Star Cosmetics!

Je kan de Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick Androgyny voor €18,80 kopen op beautybay.com.

XOXO Jerka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *