KIKO Extra Sculpt Volume Mascara en Extra Sculpt Waterproof Mascara

KIKO Extra Sculpt Volume Mascara en Extra Sculpt Waterproof MascaraNadat mijn geliefde Benefit Roller Lash weer eens op was en ik geen zin had om €25 aan een mascara uit te geven ging ik opzoek naar een alternatief. Een mascara die even goed is, maar geen fortuin kost. Na een beetje research en vooral door KathleenLights, kwam ik terecht bij de KIKO Extra Sculpt Volume Mascara en Extra Sculpt Waterproof Mascara. Twee mascara’s die je veel volume en mooie krul geven en tegelijk ook je wimpers verlengen. Het hele pakket dus. En je hebt er een gewone en een waterproof versie van. Ik besloot ze alle twee te kopen en te testen.

KIKO Extra Sculpt Volume Mascara en Extra Sculpt Waterproof MascaraKIKO Extra Sculpt Volume Mascara en Extra Sculpt Waterproof MascaraDe mascara’s komen in de standaard KIKO verpakking. Een zwart doosje met witte letters.

KIKO Extra Sculpt Volume Mascara en Extra Sculpt Waterproof Mascara KIKO Extra Sculpt Volume Mascara en Extra Sculpt Waterproof MascaraOp de achterkant vind je informatie over de mascara en de ingrediënten.

KIKO Extra Sculpt Volume Mascara en Extra Sculpt Waterproof MascaraDe mascara tubes zelf zien er ook vrij strak uit. Again zwart met witte letters, alleen heeft de waterproof mascara een blauwe schijn. De tubes zijn wel vrij dik maar voor de rest vind ik ze mooi!

KIKO Extra Sculpt Volume Mascara en Extra Sculpt Waterproof MascaraDan het borsteltje. Na de werking het meest belangrijke van een mascara vind ik. Zoals je kan zien is het een groot borsteltje met ‘echte’ haartjes (daarmee bedoel ik niet van die harde plastic haartjes). Het bosteltje begint dik, word smaller in het midden en eindigt dik. Ik ga nu al zeggen dat ik deze mascara’s bijna niet kan aanbrengen zonder op mijn ooglid te morsen. Wat toch wel een klein nadeel is aan deze KIKO Extra Sculpt Volume Mascara en Extra Sculpt Waterproof Mascara.

Op de eerste foto draag ik rechts de KIKO Extra Sculpt Waterproof Mascara en links de KIKO Extra Sculpt Volume Mascara. Ze zijn in mijn ogen vrijwel hetzelfde. De verlengen mijn wimpers net genoeg (ik heb al vrij lange wimpers van mezelf dus veel heb ik niet nodig), geven veel volume en ook een geweldige krul.

Het enige verschil tussen de gewone en de waterproof versie is dat de gewone mascara, wanneer ik deze op mijn onderste wimpers aanbreng, gedurende de dag zwarte vlekken onder mijn ogen achterlaat. Daarom gebruik ik meestal de gewone Extra Sculpt op mijn bovenste wimpers en voor de onderste de Waterproof Extra Sculpt en dan heb ik dat probleem niet meer.

Ik vind de KIKO Extra Sculpt Volume Mascara en Extra Sculpt Waterproof Mascara geweldig. En ja, ik vind ze beter dan de Benefit Roller Lash Mascara. Ik heb de KIKO Extra Sculpt Volume Mascara ondertussen al 3 keer opnieuw gekocht en ik gebruik zecelke dag!

Je kan de KIKO Extra Sculpt Volume Mascara en Extra Sculpt Waterproof Mascara voor €8,95 kopen op kikocosmetics.com of je kan naar een van hun winkels gaan. KIKO heeft vaak leuke acties op hun mascara, zoals nu kosten ze allemaal nog maar €3,95.

XOXO Jerka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *