KIKO Hydra Pro Glow Moisturizing Cream

KIKO Hydra Pro Glow Moisturizing CreamIk ben altijd opzoek naar nieuwe primers en moisturizers. Toen ik de KIKO Hydra Pro Glow Moisturizing Cream tegenkwam was ik direct verkocht, want het is namelijk een primer en een moisturizer tegelijk. Deze cream belooft je huid te hydrateren, beschermen door de SPF 10 die erin zit en een mooie glow te geven. Ook zit er hyaluronic acid in de cream, dit zorgt ervoor dat er minder onzuiverheden op de huid zullen ontstaan.

KIKO Hydra Pro Glow Moisturizing CreamDe KIKO Hydra Pro Glow Moisturizing Cream zit verpakt in een kartonnen, licht roze doosje met witte en zwarte details.

KIKO Hydra Pro Glow Moisturizing Cream KIKO Hydra Pro Glow Moisturizing Cream KIKO Hydra Pro Glow Moisturizing CreamOp het doosje vind je veel informatie over de moisturizing cream.

KIKO Hydra Pro Glow Moisturizing CreamDe flacon zelf is ook licht roze en van hard plastic met een zilveren dop. Mooi!

KIKO Hydra Pro Glow Moisturizing CreamOp de achterkant vind je weer een beetje informatie over de KIKO Hydra Pro Glow Moisturizing Cream.

KIKO Hydra Pro Glow Moisturizing Cream KIKO Hydra Pro Glow Moisturizing CreamWanneer je de dop van de flacon trekt zie je dit pompje. Dit werkt heel handig en je kan er makkelijk mee dosseren.

KIKO Hydra Pro Glow Moisturizing CreamZoals je kan zien heeft de cream een subtiele kleur, maar wanneer je hem helemaal uitveegt zie je daar niets meer van terug. Wat er dan overblijft is een prachtige glow!

KIKO Hydra Pro Glow Moisturizing CreamOp de bovenstaande foto’s heb ik helemaal niets op mijn huid.

KIKO Hydra Pro Glow Moisturizing Cream KIKO Hydra Pro Glow Moisturizing CreamOp deze foto’s draag ik enkel de KIKO Hydra Pro Glow Moisturizing Cream.

KIKO Hydra Pro Glow Moisturizing CreamHier heb ik de rest van mijn make-up ook aangebracht.

De KIKO Hydra Pro Glow Moisturizing Cream is echt een perfecte primer als je houd van een glowy skin. Mijn foundation brengt er heel mooi over aan, hij is zeker niet te vettig en voelt ook gewoon goed op de huid.
Maar als moisturizer vind ik dit product niet top. Hij hydrateert voor mij niet genoeg om echt als dagcrème te gebruiken. In eerste instantie had ik deze cream gekocht om als dagcrème te gebruiken, maar daarvoor moet ik nu nog op zoek naar een ander product. Langs de andere kant heb ik wel een geweldige primer ontdekt, die ook nog eens goed is voor de huid en waar een SPF in zit. Ook de hyaluronic acid vind ik top, want voor mijn huid doet dit altijd veel goeds.

Af en toe draag ik de KIKO Hydra Pro Glow Moisturizing Cream alleen, zonder make-up erover. Dat is dan meestal naar de fitness. Mijn huid is dan wel echt heel glowy en in de zon zie je dan veel losse glitters zitten. Maar ik gebruik hem toch liefst als primer onder mijn make-up.

KIKO Hydra Pro Glow Moisturizing CreamAls je op zoek bent naar een goede dagcrème zou ik deze KIKO Hydra Pro Glow Moisturizing Cream skippen en toch opzoek gaan naar iets anders. Je hebt bijvoorbeeld uit dezelfde lijn van KIKO, de Hydra Pro lijn, nog een gewone dagcrème en een cream die je huid mat houd. Maar als je graag een goede primer wil, voor een gezonde, glowy skin, is dit product echt perfect!

Je kan de KIKO Hydra Pro Glow Moisturizing Cream voor €20,95 kopen op kikocosmetics.com of in 1 van de KIKO Stores.

XOXO Jerka

1 Reactie

  1. 29/04/2017 / 11:26

    Deze lijkt me heel fijn, alleen jammer dat er siliconen in zitten! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *