KIKO Neo Noir Design Flower Enriched Highlighter

KIKO Neo Noir Design Flower Enriched HighlighterIk schreef hier al eerder over de limited edition Neo Noir collectie van KIKO. Je vind deze mooie collectie nog steeds in de winkels en op hun webshop, maar dan met 50% korting in de sale. Daarom besloot ik om nog een product uit de KIKO Neo Noir collectie te reviewen, namelijk de KIKO Neo Noir Design Flower Enriched Highlighter. Dit is een highlighter die bestaat uit 2 kleuren, licht en donker, waardoor hij voor veel verschillende huidskleuren geschikt is.

KIKO Neo Noir Design Flower Enriched Highlighter KIKO Neo Noir Design Flower Enriched HighlighterDe KIKO Neo Noir Design Flower Enriched Highlighter zit in een wit, kartonnen doosje met zwarte, roze en zilveren details. Een heel andere verpakking dan de normale producten van KIKO (die in zwarte doosjes zitten).

KIKO Neo Noir Design Flower Enriched HighlighterOp de achterkant vind je informatie over de highlighter en de ingrediënten. Er zitten bloemblad-extracten in dit product, wat de naam van deze highlighter verduidelijkt.

KIKO Neo Noir Design Flower Enriched Highlighter KIKO Neo Noir Design Flower Enriched HighlighterDe verpakking van de KIKO highlighter is van hard, zwart plastic met ribbeltjes aan de bovenkant. Alle producten uit de limited edition Neo Noir collectie hebben een gelijkaardige verpakking. Ik vind dit zelf niet heel mooi, maar zeker ook niet lelijk.

KIKO Neo Noir Design Flower Enriched Highlighter KIKO Neo Noir Design Flower Enriched HighlighterDe highlighter opent met een gewoon, makkelijk kliksysteem. Het doosje voelt ook vrij stevig aan. Het poeder is bedrukt met het logo van KIKO en met hetzelfde patroon dat je ook terugvind op het kartonnen doosje.

KIKO Neo Noir Design Flower Enriched HighlighterEn er zit een spiegel in, dat vind ik altijd fijn!

KIKO Neo Noir Design Flower Enriched HighlighterHier zie je dus goed dat de highlighter bestaat uit een lichte kleur bovenaan en een iets donkerdere kleur onderaan. Hierdoor is deze highlighter geschikt voor een heel lichte huid, maar ook voor een iets donkerdere. Dit is de enige highlighter uit de Neo Noir collectie, en door dit te doen kunnen ze met 1 product meer mensen aanspreken. Maar zoals je wel duidelijk kan zien is deze highlighter te licht wanneer je een heel donkere huid hebt.

KIKO Neo Noir Design Flower Enriched HighlighterLinks zie je de bovenste lichte kleur, in het midden de onderste donkere kleur en rechts een mix van de twee.

KIKO Neo Noir Design Flower Enriched HighlighterHier zie je nog eens hetzelfde maar dan met flits.

KIKO Neo Noir Design Flower Enriched HighlighterKIKO Neo Noir Design Flower Enriched HighlighterHier draag ik een mix van de twee kleuren op mijn jukbeen en onder mijn wenkbrauw. Het is een vrij felle highlighter, als je hem verschillende keren over elkaar aanbrengt. Je kan hem ook subtieler aanbrengen als je daar meer van houd.

Ik vind dit een goede highlighter. Alleen kan ik de donkere kleur niet alleen dragen als highlighter, wel als topper over mijn bronzer. Toch pak ik dit product er niet elke dag bij. Hij overtreft mijn geliefde Becca highlighters of Mary Lou gewoon niet, maar dat wil zeker niet zeggen dat deze KIKO Neo Noir Design Flower Enriched Highlighter niet goed is, want dat is hij zeker wel!

KIKO Neo Noir Design Flower Enriched HighlighterJe kan de KIKO Neo Noir Design Flower Enriched Highlighter voor €6,40 kopen op kikocosmetics.com of in één van hun winkels in Hasselt, Brussel, Luik of Leuven.

XOXO Jerka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *