LA Girl Pro Conceal HD Concealers

LA Girl Pro Conceal HD ConcealersDe LA Girl Pro Conceal HD Concealers zijn voor vele make-up artiesten niet meer weg te denken uit hun kit. Ze zijn betaalbaar en hebben heel veel kleuren, maar liefst 28. Bij die kleuren zitten ook colour correctors, wat tegenwoordig heel populair is. Ik zelf heb een oranje corrector, een donker bruine kleur om te contouren en een gewone concealer die 2 tinten lichter is dan mijn eigen huidskleur.

LA Girl Pro Conceal HD Concealers LA Girl Pro Conceal HD Concealers LA Girl Pro Conceal HD ConcealersIk ben er nog niet zo goed uit wat ik vind over de verpakking van deze concealers. Ze komen in een zachte, plastic tube met een draaidop. Je moet op de tube drukken en dan komt het product eruit wat ik zelf niet heel handig vind omdat het moeilijk is om het product te doseren.

LA Girl Pro Conceal HD ConcealersWanneer je de dop van de tube draait, zie je dit kwastje. Hiermee breng je de concealer aan.

LA Girl Pro Conceal HD Concealers LA Girl Pro Conceal HD ConcealersWanneer je op de tube drukt, komt het product eruit. Langs een kant is dit handig, omdat je niet telkens terug in de tube moet gaan om meer product te pakken, maar gewoon harder kan drukken op de tube. Maar het is niet handig om het product te dosseren. Je moet al vrij hard op de tube drukken om er product uit te krijgen en je hebt totaal geen controle waar het product zal uitkomen, want dat word niet mooi verdeeld over alle haartjes van het kwastje.

LA Girl Pro Conceal HD ConcealersEn het wordt rap nogal messy.

LA Girl Pro Conceal HD Concealers LA Girl Pro Conceal HD ConcealersBovenaan zie je Beautiful Bronze, in het midden Orange Corrector en onderaan Porcelain.

LA Girl Pro Conceal HD ConcealersHier heb ik primer en foundation aan. Zo kan je een beetje vergelijken met de onderstaande foto’s hoe groot het verschil is.

LA Girl Pro Conceal HD ConcealersIk heb eerst de oranje corrector aangebracht onder mijn ogen. Dit zorgt ervoor dat mijn donkere (blauwe) cirkels beter gecamoufleerd worden.

LA Girl Pro Conceal HD Concealers LA Girl Pro Conceal HD ConcealersWanneer de oranje concealer helemeel uitgeblend is, breng ik de gewone concealer, Procelain, daar over aan. Zoals je ziet is de oranje concealer nu niet meer te zien en zijn mijn donkere cirkels onder mijn ogen ook helemaal verdwenen.

LA Girl Pro Conceal HD Concealers LA Girl Pro Conceal HD ConcealersMet de donkere concealer, Beautiful Bronze, ga ik contouren. Ik breng deze aan onder mijn jukbeendere en op mijn voorhoofd langs mijn haarlijn. Ik heb uiteindelijk wel meer product aangebracht dan je op de bovenste 3 foto’s ziet. Nadat ik dat had gedaan zag je er bijna niets van dus heb ik dezelfde stap een paar keer herhaald.

Ik heb de concealers aangebracht van uit te tube direct op mijn gezicht en uitgeblend met een vochtige beautyblender.

LA Girl Pro Conceal HD ConcealersEn dit is het uiteindelijke resultaat met de rest van mijn make-up ook aangebracht.

Ik vind de LA Girl Pro Conceal HD Concealers goed, maar niet fantastisch. De gewone concealer, Porcelain, is vrij dik en word al rap cakey onder mijn ogen. De oranje corrector blend niet heel makkelijk uit en de donkere concealer, Beautiful Bronze, blend dan weer te makkelijk uit waardoor de kleur ook snel vervaagt. De textuur van de concealers is dus niet consistent en dat vind ik wel jammer. Het eind resultaat, wanneer je naar mijn volledige make-uplook kijkt, vind ik dan weer wel goed. De oranje corrector doet zijn werk heel goed, de gewone concealer daarboven heeft ook een heel goede dekking en de donkere concealer heeft voor mij een heel goede kleur om te contouren. Je moet gewoon een beetje weten hoe deze concealers werken. Nu weet ik bijvoorbeeld dat ik van de oranje en gewone concealer niet te veel moet gebruiken en van de donkere concealer juist wel.

LA Girl Pro Conceal HD ConcealersJe kan de LA Girl Pro Conceal HD Concealers voor €4,99 kopen op onder andere boozyshop.be.

XOXO Jerka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *