LA Girl Pro Coverage HD Longwear Illuminating Foundation

LA Girl Pro Coverage HD Longwear Illuminating FoundationNa de LA Girl Pro Conceal HD Concealers heeft LA Girl nu ook een foundation toegevoegd aan de Pro HD lijn, namelijk de LA Girl Pro Coverage HD Longwear Illuminating Foundation. Volgens LA Girl krijg je met deze foundation een flawless, full coverage finish die ligt aanvoelt op de huid en dus comfortabel is om de hele dag te dragen. Er zitten geen parabenen in de foundation en er zijn anti-oxidanten aan toegevoegd die ervoor zorgen dat de huid gehydrateerd word en er gewoon beter uitziet. Klinkt allemaal heel veelbelovend, let’s see if it’s true!

LA Girl Pro Coverage HD Longwear Illuminating Foundation LA Girl Pro Coverage HD Longwear Illuminating FoundationDe verpakking van de LA Girl Pro Coverage HD Longwear Illuminating Foundation ziet er vrij luxueus uit. De flacon is voor glas met zwarte details erop en de dop is van hard, zwart plastic.

LA Girl Pro Coverage HD Longwear Illuminating FoundationOp de achterkant vind je de ingrediënten en informatie van de foundation. Ook zie je hier welke kleur het is. Ik heb dus twee kleuren gekocht, Fair en White. Fair is een gewone foundation, de op één na lichtste uit deze lijn. Want de lichtste is White, een witte foundation lightener. Die kan je dus gebruiken om je foundations lichter te maken.

LA Girl Pro Coverage HD Longwear Illuminating FoundationWanneer je de dop eraf trekt zie je een pompje, dat heel makkelijk werkt.

LA Girl Pro Coverage HD Longwear Illuminating FoundationOp de linkse foto zie je links White en rechts Fair. Op de volgende twee foto’s meng ik de twee kleuren samen.

LA Girl Pro Coverage HD Longwear Illuminating Foundation LA Girl Pro Coverage HD Longwear Illuminating FoundationOp de bovenste twee foto’s draag ik enkel een primer, op de onderste twee foto’s draag ik een mix van de LA Girl Pro Coverage HD Longwear Illuminating Foundation in Fair en White.

LA Girl Pro Coverage HD Longwear Illuminating FoundationOp deze close-up zie je goed dat dit echt een lightwear foundation is. Je ziet bijna niet dat ik iets op mijn huid heb maar toch is deze LA Girl Pro Coverage HD Longwear Illuminating Foundation full coverage.

LA Girl Pro Coverage HD Longwear Illuminating FoundationOp deze foto heb ik ook de rest van mijn make-up aangebracht.

Deze foundation doet eigenlijk alles wat hij belooft. Hij is super full coverage, maakt mijn huid flawless met een mooie glow, voelt licht aan op de huid en is comfortabel om te dragen. Ik ben echt onder de indruk van de LA Girl Pro Coverage HD Longwear Illuminating Foundation! Ik moet de foundation wel zeker afpoederen anders blijft hij er heel nat uitzien en voelt hij sticky aan. Mijn andere make-up brengt mooi aan over de foundation en blijft ook goed zitten. Na een uur of 7 begint de foundation een beetje op te hopen bij mijn neus en kin, dus vooral waar mijn huid vetter is, maar dat valt niet zo heel erg op.

De kleur Fair is voor mij iets te donker en oranje, daarom heb ik de lightener erbij gekocht. Die werkt trouwens ook heel goed met andere foundations. Ik was al een tijdje opzoek naar zo’n product maar ik las veel verschillende reviews over andere lighteners dus ik was nooit overtuigd. Deze van LA Girl vind ik echt fantastisch. Je hebt helemaal niet veel product nodig en de structuur van de ‘gewone’ foundation veranderd ook niet als je deze er bij mixed.

Voor mij is dit zeker geen foundation voor elke dag. Ik draag de laatste tijd zelfs geen foundation meer op een gewone werkdag dus deze full coverage is echt te heavy voor mij om dagelijks te dragen. Maar voor foto’s of een speciale gelegenheid is deze LA Girl Pro Coverage HD Longwear Illuminating Foundation echt perfect!

LA Girl Pro Coverage HD Longwear Illuminating FoundationJe kan de LA Girl Pro Coverage HD Longwear Illuminating Foundation voor €10,95 kopen op boozyshop.be.

XOXO Jerka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *