Lit Cosmetics Glitters

Lit Cosmetics GlitterIk vind make-up looks met glitter altijd verschrikkelijk mooi. Ze zijn soms een beetje tricky om te maken door alle fall out die je krijgt, maar het eindresultaat mag er altijd wel zijn. Zeker nu de feestdagen er aankomen (yes!) gaan weer meer mensen glitter dragen. Ik ook en daarom heb ik er een paar nieuwe aangeschaft van Lit Cosmetics. Een merk dat bekend staat om hun geweldige glitters in oneindig veel verschillende kleuren en zelfs verschillende groottes. Ik kocht California Soul en Solar Blast en ook de Holographic Lit Kit in Rich & Famous.

Lit Cosmetics Glitter Lit Cosmetics Glitter Lit Cosmetics Glitter Lit Cosmetics GlitterCalifornia Soul en Solar Blast komen in een doorzichtige, plastic verpakking met informatie en de ingrediënten van de glitter er op.

Lit Cosmetics Glitter Lit Cosmetics GlitterHet potje zelf is van doorzichtig, hard plastic met zilveren details. Op elk potje plakt een sticker met de naam, het type en de grootte van de glitter.

Lit Cosmetics Glitter Lit Cosmetics Glitter Lit Cosmetics Glitter Lit Cosmetics Glitter Lit Cosmetics GlitterDe Holographic Lit Kit in Rich & Famous komt in een wit kartonnen doosje met heel veel informatie op.

Lit Cosmetics GlitterElke Lit Kit bevat een glitter, een Clearly Liquid Glitter Base, een klein kwastje en een vreemd borsteltje, waar ik nog altijd de functie niet van begrijp.

Lit Cosmetics GlitterHet kleine kwastje vind ik heel handig! Zo moet ik niet één van mijn goede kwasten ‘verspillen’ aan glitter.

Lit Cosmetics GlitterDe Clearly Liquid Glitter Base is een basis om onder je glitter te gebruiken, die ervoor zorgt dat je minder fall out hebt maar ook dat je glitter veel beter en makkelijker aanbrengt en ook langer blijft zitten.
Het is de beste glitter primer die ik tot nu toe heb gebruikt, niet alleen in combinatie met Lit glitters maar ook met glitters van andere merken. Hij doet wat hij belooft en is ook héél zuinig.

Lit Cosmetics raad aan om je kwast eerst in de Clearly Liquid Glitter Base te doppen en dan direct in de glitter maar ik doe het liever anders. Ik dop mijn kwast in de Glitter Base, breng die dan op mijn ooglid aan en met de overgebleven Glitter Base op mijn kwast dop ik dan in de glitter om die vervolgens op mijn ooglid aan te brengen.

En dan natuurlijk de glitters zelf!

Lit Cosmetics Glitter Lit Cosmetics Glitter Lit Cosmetics GlitterCalifornia Soul is een shimmer glitter in size #3. Het is een oranje koraal kleur met gele sparks in.

Lit Cosmetics Glitter Lit Cosmetics Glitter Lit Cosmetics GlitterSolar Blast is een shimmer glitter in size #3. Het is een super felle oranje neon kleur.

Lit Cosmetics Glitter Lit Cosmetics Glitter Lit Cosmetics GlitterRich & Famous is een holographic glitter in size #2. Het is een multi colored koper.

Lit Cosmetics Glitter Lit Cosmetics GlitterCalifornia Soul, Solar Blast, Rich & Famous.

Je hebt bij Lit Cosmetics dus verschillende glitter types en groottes. Neem zeker eens een kijkje op de instagram pagina van Lit Cosmetics, daar swatchen ze heel veel glitters in verschillende kleuren en groottes.

Elke potje bevat 0,14 oz (ongeveer 4 gram) aan glitter wat niet veel lijkt, maar je hebt ook helemaal niet veel nodig van deze glitters om een mooie look te maken.
In combinatie met de Clearly Liquid Glitter Base zijn deze glitters echt fantastisch. De kleuren springen van je ogen af en ze blijven ook heel lang zitten.
Lit Cosmetics is volledig cruelty free en hun glitters bevatten geen parabenen, sulfaten of ftalaten.

Ik ben echt enthousiast over dit merk en ik kan al niet meer wachten tot mijn volgende bestelling.

Je kan de Lit Cosmetics Glitters voor €17,90 op beautybay.com kopen, de Lit Kits kosten daar rond de €21. Je kan ook op de site van Lit Cosmetics bestellen. Daar hebben ze vaak kortingen en acties maar je moet dan wel rekening houden met eventuele invoerkosten.

XOXO Jerka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *