L’Oréal Paris Infallible 24h-matte Foundation

L'Oréal Paris Infallible 24h-matte FoundationL’Oréal Paris Infallible 24h-matte Foundation, een foundation die beloofd heel goed bestand te zijn tegen vocht, talg absorbeert en dus heel fijn is voor een vette huid. Maar voor warme dagen, die er de komende week veel gaan zijn, zou deze foundation ook perfect moeten zijn, omdat hij zo goed tegen zweet kan.

De Infallible 24h-matte foundation is dus speciaal ontwikkeld voor de normale tot vette huid. Voor diegenen met een normale tot droge huid is er de gewone Infallible foundation, die al een langere tijd verkrijgbaar is.

L'Oréal Paris Infallible 24h-matte FoundationDe verpakking is gedeeltelijk zwart en doorzichtig, waardoor je de kleur van de foundation direct kan zien. Hij is gemaakt van een mat plastic dat heel fijn aanvoelt.

L'Oréal Paris Infallible 24h-matte FoundationL'Oréal Paris Infallible 24h-matte FoundationOp de achterkant vind je informatie over de foundation. Hij is medium qua textuur, geeft een hoge dekking en heeft een matte finish. Hij zou ook licht aanvoelen op je huid en belooft geen cakey effect te geven, wat je al snel krijgt bij de meeste matte foundations. Ook vind je hier de ingrediënten.

L'Oréal Paris Infallible 24h-matte FoundationDoor de kleine opening op de verpakking is het heel makkelijk om de juiste hoeveelheid foundation eruit te krijgen.

L'Oréal Paris Infallible 24h-matte FoundationDe textuur is inderdaad medium, niet te vloeibaar maar ook niet heel dik. Wanneer ik de foundation uitsmeer op mijn hand zie ik onmiddellijk dat hij een goede dekking geeft, maar ik vind hem ook wel een beetje cakey. Hopelijk is dat niet zo op mijn gezicht.

L'Oréal Paris Infallible 24h-matte FoundationLinks draag ik geen make-up, op de middelste en rechtse foto draag ik alleen L’Oréal Paris Infallible 24h-matte Foundation. Ik heb de kleur 11 Vanilla op, de lichtste kleur verkrijgbaar in België, en spijtig genoeg nét iets te donker voor mij. Maar na een paar uurtjes in de zon gok ik dat de kleur wel gewoon goed is.

Het aanbrengen van de foundation ging heel makkelijk. Ik raad je wel aan om een vochtige beautyblender of andere make-up spons te gebruiken, want met een kwast wordt deze foundation snel cakey. Je hebt niet veel product nodig voor een hoge dekking, heel zuinig dus! Mat is deze foundation zeker. Toch vind ik het fijn om mijn T-zone af te poederen omdat die gedurende de dag terug gaat glimmen.
De foundation blijft bij mij de hele dag goed zitten, alleen langs mijn neus merk ik dat hij een beetje gaat ophopen. Maar dat kan je heel makkelijk bijwerken door er even terug over te gaan met een vochtige beautyblender.

L'Oréal Paris Infallible 24h-matte FoundationOp deze foto draag ik de L’Oréal Paris Infallible 24h-matte Foundation, concealer en een beetje poeder op mijn T-zone. Concealer aanbrengen ging een beetje moeilijk. Omdat deze foundation zo mat is werkt het niet zo goed om er nog een vloeibaar product boven aan de te brengen. Je moet echt heel snel werken, anders trekt de concealer in de foundation en is hij met geen mogelijkheid nog uit te blenden.

L'Oréal Paris Infallible 24h-matte FoundationBuiten het feit dat concealer aanbrengen over de foundation dus niet heel goed gaat, ben ik heel tevreden met de L’Oréal Paris Infallible 24h-matte Foundation! Hij brengt makkelijk aan, is heel mat maar niet cakey, geeft een mooi flawless effect en blijft goed zitten, ook op een warme dag waarop je veel zweet.

De L’Oréal Paris Infallible 24h-matte Foundation kan je voor €15,99 kopen bij Kruidvat.

XOXO Jerka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *