MAC Burgundy Times Nine Palette

MAC Burgundy Times Nine PaletteMAC kwam een tijdje geleden uit met de 15x Warm Neutral en 15x Cool Neutral paletten. Oogschaduwpaletten die beide heel mooi zijn, maar ook een enorme uitgave zijn. Net zoals vele anderen heb ik deze paletten nooit aangeschaft omdat ze zo duur zijn. Natuurlijk is het fijn om zo’n mooi samengesteld palette van MAC te hebben, maar zoveel geld heb ik toch echt niet over voor 15 oogschaduws. Volgens mij had MAC dat wel door, want sinds kort kan je prachtige paletten kopen met 9 oogschaduws erin. Gemakkelijker om mee te reizen, veel goedkoper maar nog altijd heel mooi!

In deze MAC Times Nine collectie vind je vier kleine paletten, met elk 9 oogschaduwkleuren. Je hebt Burgundy Times Nine, Amber Times Nine, Navy Times Nine en Purple Times Nine. Ik kocht zelf Burgundy Times Nine omdat al de kleuren in dit palette mij direct aanspraken.

MAC Burgundy Times Nine Palette MAC Burgundy Times Nine PaletteJe krijgt dit palette in het gebruikelijke zwarte, kartonnen doosje van MAC, met op de achterkant de ingrediënten.

MAC Burgundy Times Nine PaletteHet palette zelf is mat zwart met een doorzichtig deksel, zodat je direct ziet met welke kleuren je te maken hebt. Dit palette heeft een sterke magnetische sluiting, dat vind ik zelf heel fijn.

MAC Burgundy Times Nine PaletteOp de achterkant van het palette vind je informatie en de namen van de oogschaduws.

MAC Burgundy Times Nine PaletteDe 9 prachtige oogschaduws! Al de kleuren passen heel goed bij elkaar dus je kan met dit kleine palette echt heel veel verschillende looks maken. Het enige wat ik mis is een fijne highlighter voor de binnenste ooghoek het het wenkbrauwbot. Voor de rest kan je alle kanten uit met dit palette, van een neutrale everyday look tot een smokey party look.

MAC Burgundy Times Nine Palette MAC Burgundy Times Nine PaletteHoney Lust (L) is niet mijn favoriete kleur. Deze bevat grove glitters en heeft niet al te veel pigmentatie. Poppyseed (S) is taupe en heeft een heel subtiele glans. Quarry (M) is mat en net iets koeler dan Poppyseed.

MAC Burgundy Times Nine Palette MAC Burgundy Times Nine PaletteAntiqued (VXP) is een mooie koperkleur. Embark (M) is een heel bekende MAC oogschaduw. Mat en donkerbruin. #Noir (V) is zwart met kleine, goude glitters.

MAC Burgundy Times Nine Palette MAC Burgundy Times Nine PaletteHaux (S) is weer een mooie taupekleur. Star Violet (VXP) komt helemaal niet goed over op deze swatch. Het is een koperkleur met een prachtige roos-paarse glans. Sketch (V) is een heel donkerpaarse tint met een kleine beetje shimmers erin.

MAC Burgundy Times Nine PaletteDe kwaliteit van dit palette is net hetzelfde als andere oogschaduws van MAC. Het hangt een beetje af van de finish maar de meeste zijn goed gepigmenteerd, brengen makkelijk aan en blenden ook goed. De oogschaduws in dit palette zijn net een beetje kleiner dan de MAC full size oogschaduws. Ik vind deze paletten perfect voor wanneer je nog niet echt bekend bent met MAC oogschaduws. Je krijgt verschillende finishes en het is gewoon handig dat je niet je eigen palette moet samenstellen en moet kiezen uit de vele oogschaduws van MAC.
Dit is zeker een palette dat ik er vaak bij ga nemen. Heel handig ook om mee te reizen!

MAC Burgundy Times Nine PaletteJe kan het MAC Burgundy Times Nine Palette kopen voor €39,00, een heel goede deal!

XOXO Jerka

1 Reactie

  1. 19/07/2015 / 20:48

    wauw wat mooi! en voor die prijs is het ook niet duur, er zit heel veel in. dit soort kleuren staan het mooist bij mijn oogkleur dus ik wil er zeker even naar kijken :3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *