MAC Lipstick Kinda Sexy

MAC Lipstick Kinda SexyVan alle make-up producten denk ik dat ik het minst vaak lipstick draag. Zelfs als ik helemaal full glam ga, is het zeldzaam dat ik dan ook een lipstick draag. Maar dat wil niet zeggen dat ik bijna geen lipsticks heb. In tegen deel, ik heb veel te veel lipsticks! De meeste zijn van budget merken, omdat ik het toch een beetje stom vond om veel geld uit te geven aan een product dat ik niet vaak draag. Maar daar wil ik verandering in brengen! Omdat ik nude lipsticks zo geweldig mooi vind bij anderen dacht ik dat het wel eens tijd was om een MAC lipstick te kopen. Ja, mijn aller eerste! En dat werd de MAC lipstick Kinda Sexy.

MAC Lipstick Kinda SexyDe lipstick komt in een mat, zwart kartonnen doosje met witte letters op. Heel simpel en strak, zo heb ik het graag. Op de verpakking zie je ook direct dat het een matte lipstick is.

MAC Lipstick Kinda Sexy MAC Lipstick Kinda Sexy MAC Lipstick Kinda SexyDe ingrediënten staan ook op het doosje, samen met nog andere informatie over de lipstick.

MAC Lipstick Kinda SexyDe huls van de lipstick is zwart met heel subtiele glitters. De details zijn zilver.

MAC Lipstick Kinda SexyOp de onderkant van de huls vind je de naam en de finish van de lipstick. Kinda Sexy is een matte lipstick.

MAC Lipstick Kinda SexyWanneer je de klikdop van de huls haalt zie je dat de binnenkant ook zilver is. De lipstick komt zoals velen omhoog door er gewoon aan te draaien.

MAC Lipstick Kinda SexyKinda Sexy ziet er in de huls heel warm, bruinroze uit. En ook vrij mat. Ik heb wel eens gehoord dat niet alle matte lipsticks van MAC even mat zijn, dat moeten we dus zien op de swatches.

MAC Lipstick Kinda SexyOp de swatch vind ik de lipstick er eigenlijk helemaal hetzelfde uitzien als in de huls. Warm, bruinroze en vrij mat. Je ziet wel een klein beetje glans maar ik denk dat dat bij alle matte MAC lipsticks zo is, ze zijn niet hélemaal mat.

MAC Lipstick Kinda SexyOp mijn lippen vind ik dat Kinda Sexy toch niet echt mat is. Maar ik ben dan ook liquid lipsticks gewoon die écht helemaal mat opdrogen. Op mijn lippen ziet deze lipstick er iets meer oranje uit dan roze.

MAC Lipstick Kinda SexyOokal is deze lipstick niet super mat, op deze full face foto zie je dat niet echt. En het voordeel van een creamy lipstick is dat hij heel comfortabel aanvoelt. Kinda sexy brengt makkelijk aan en de pigmentatie is ook heel goed, je moet maar een paar keer over je lippen gaan om de kleur egaal te krijgen. Deze lipstick blijft ongeveer 3 à 4 uur mooi op mijn lippen maar daarna moet ik hem wel een beetje bijwerken. Hij vervaagt dan aan de binnenkant van mijn lippen. Kinda Sexy droogt dus niet helemaal op en dat wil zeggen dat hij gewoon afgeeft als je iets drinkt of eet, of als je per ongeluk over je lippen wrijft.

Dit was zeker een goede keuze als eerste MAC lipstick en ik ben er zeker van dat ik Kinda Sexy nog vaak ga dragen. Het is een mooie nude lipstick die niet te roze is (en dus niet te girly) en daardoor bij veel make-up looks en outfits zal passen die ik vaak draag.

Je kan de MAC Lipstick Kinda Sexy voor €19,50 kopen bij een MAC Store of op maccosmetics.be.

XOXO Jerka

2 Reacties

 1. 06/03/2016 / 09:05

  Wauw deze is echt heel erg mooi! Ik draag graag Faux of Pink Plaid van MAC momenteel!

  • Jerka
   Auteur
   12/03/2016 / 10:10

   Faux heb ik een paar dagen geleden ook gekocht en vind hem zelfs nog mooier dan Kinda Sexy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *