Makeup Geek Foiled and Duochrome Eyeshadows

Makeup Geek Foiled and Duochrome EyeshadowsWe weten ondertussen dat Makeup Geek een geweldig merk is en ik een super grote fan van hun ben. Mijn Makeup Geek oogschaduw collectie blijft dan ook maar groeien. Vandaag toon ik je weer een paar nieuwe aanwinsten. Deze keer geen ‘gewone’ oogschaduws maar de Makeup Geek foiled and duochrome eyeshadows.

Makeup Geek Foiled and Duochrome EyeshadowsIk ga niet te veel ingaan op de verpakking en al die dingen van deze oogschaduws omdat ze hetzelfde zijn als alle andere Makeup Geek oogschaduws. En daar heb ik al verschillende keren over geschreven hier, hier en hier.

Makeup Geek Foiled and Duochrome EyeshadowsDe Makeup Geek foiled eyeshadows komen in een kartonnen verpakking met aan de voorkant een opening zodat je de kleur van de oogschaduw kan zien en een mooie duochrome print. Achteraan vind je de ingrediënten van de oogschaduw en ook hier zit er een opening waardoor je de naam van de oogschaduw kan zien.

Makeup Geek Foiled and Duochrome EyeshadowsDe Makeup Geek duochrome eyeshadows zijn helemaal hetzelfde verpakt, alleen heb je hier een foiled, koperen print op de voorkant.

Makeup Geek Foiled and Duochrome EyeshadowsIn die verpakking zit nog een extra kartonnen envelopje waar de oogschaduw inzit. Hierdoor is de pan heel goed beschermd.

Makeup Geek Foiled and Duochrome EyeshadowsDe 4 bovenste oogschaduws zijn de duochromes: I’m Peachless, Mai Tai, Karma en Blacklight.
De 4 onderste zijn foiled: Whimsical, Masquerade, Fortune Teller en Untamed.

Makeup Geek Foiled and Duochrome Eyeshadows Makeup Geek Foiled and Duochrome EyeshadowsI’m Peachless is een peach kleur met roze reflects.
Mai Tai is zacht oranje met roze en zilveren reflects.
Karma is goud met gele en groene reflects.
Blacklight is fel paars met ijzige blauwe reflects.

Makeup Geek Foiled and Duochrome Eyeshadows Makeup Geek Foiled and Duochrome EyeshadowsWhimsical is een zilver roze kleur.
Masquerade is een warme plum kleur met fel paarse schijn.
Fortune Teller is geel goud.
Untamed is een oranje koper kleur.

Makeup Geek Foiled and Duochrome EyeshadowsIk zeg het nog maar eens, I love Makeup Geek! De pigmentatie van deze oogschaduws is out of this world en ze voelen zo zacht en creamy aan. Ze brengen ook gewoon heel makkelijk aan en hebben bijna geen fall out. Met een oogschaduwbasis blijven ze uren en uren perfect op hun plek en ze zijn gewoon zo fantastisch mooi.

Makeup Geek heeft een hele collectie aan oogschaduws met verschillende finishes en heel mooie, speciale kleuren. Ze hebben niet alleen oogschaduw maar ook verschillende andere make-upproducten, zelfs kwasten!

Je kan Makeup Geek op hun eigen website kopen, maar dat is niet zo handig door de verzend- en invoerkosten. Je kan de Makeup Geek Foiled and Duochrome Eyeshadows het best kopen op beautybay.com, een Engelse site die buiten Makeup Geek ook verschillende andere merken verkoopt die wij hier moeilijk kunnen krijgen. De duochromes kosten er €7,20 en de foiles €11,00.

XOXO Jerka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *