Makeup Geek Foiled Eyeshadows

Makeup Geek Foiled EyeshadowsVorige week kon je mijn review lezen over de gewone oogschaduws van het geweldige merk Makeup Geek. Vandaag review ik de Foiled Eyeshadows van Makeup Geek. Foiled eyeshadows zijn oogschaduws met een geweldige pigmentatie en een foiled finish die je kan vergelijken met het uitzicht van aluminium folie. Die finish krijg je door de olie die in deze oogschaduws zit. Ze voelen ongelofelijk zacht aan! Ook wordt het pigment door deze olie samengehouden waardoor je na één veeg al een geweldige pigmentatie hebt. Door de foiled finish en de geweldige pigmentatie zijn deze oogschaduws echte eyecatchers. In totaal zijn er 20 Makeup Geek Foiled Eyeshadows, waarvan ik er 9 heb.

Makeup Geek Foiled EyeshadowsMakeup Geek Foiled EyeshadowsDe Makeup Geek Foiled Eyeshadows worden op dezelfde manier verpakt als de gewone oogschaduws. In een soort van kartonnen envelopje waarin de oogschaduw goed beschermd wordt. Het enige verschil met de gewone oogschaduws is dat de verpakking andere kleuren heeft, namelijk zwart, roze en een rosé gouden foiled kleur.

Makeup Geek Foiled EyeshadowsOp de achterkant vind je de ingrediënten en ook weer een doorzichtig stukje waardoor je de naam van de oogschaduw kan zien. Die zit met een stickertje op de achterkant van elke oogschaduw pan geplakt. Elke oogschaduw pan bevat 1,8g aan product.

Makeup Geek Foiled EyeshadowsDit zijn de 9 kleuren die ik heb. Van links naar rechts: Starry Eyed, In The Spotlight, Magic Act, Pegasus, High Wire, Houdini, Fantasy, Jester en Mesmerized.

Makeup Geek Foiled Eyeshadows Makeup Geek Foiled EyeshadowsStarry Eyed is een lichte beige champagnekleur met een zachte roze ondertoon.
In The Spotlight is een zacht roze kleur met een beetje koraal.
Magic Act is goud met een gele ondertoon.

Makeup Geek Foiled Eyeshadows Makeup Geek Foiled EyeshadowsPegasus is heel fel aqua blauw, een echt zeemeermin kleurtje.
High Wire is zilver met een blauwe ondertoon.
Houdini is gewoon prachtig. Een heel donkere blauwe, bijna zwarte kleur met lichtblauwe glitters.

Makeup Geek Foiled Eyeshadows Makeup Geek Foiled EyeshadowsFantasy is mintgroen.
Jester is mossig groen met een gouden glans.
Mesmerized is een donkere taupe kleur, die hier op de swatch iets warmer is dan in het echt.

De pigmentatie van deze foiled oogschaduws is geweldig. Ze hebben maar één veeg nodig om er al zo fantastisch uit te zien. Ze brengen heel zacht aan en voelen echt als boter op je vingers. Ik had gedacht dat het blenden van deze foiled oogschaduws iets moeilijker ging gaan, door de olie, maar niets is minder waar. Ze blenden gewoon goed, zoals de gewone oogschaduws van Makeup Geek. Je hebt ook helemaal geen oogschaduwbasis nodig (maar ik breng er gewoon altijd eentje aan), de kleuren kunnen volgens mij niet nog gepigmenteerder worden en deze oogschaduws blijven ook een hele dag op hun plaats zitten.

Makeup Geek Foiled EyeshadowsDe oogschaduw pan van Makeup Geek Foiled Eyeshadows is van metaal en niet magnetisch. Je kan ze perfect in een Z-palette plaatsen, omdat de onderkant van zo’n palette wel magnetisch is en metaal daar heel goed aan blijft hangen.

Ik vind deze oogschaduws geweldig, ik weet niet wat ik er nog meer over kan zeggen… Gewoon geweldig!

Je kan deze Makeup Geek Foiled Eyeshadows hier kopen voor $9,99 (€9,02) per stuk.

XOXO Jerka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *