Makeup Revolution Life On The Dance Floor Guest List Eyeshadow Palette

Makeup Revolution Life On The Dance Floor Guest List Eyeshadow PaletteHet Makeup Revolution Life On The Dance Floor Guest List Eyeshadow Palette is een warm toned lovers dream. Dit palette bevat 24 warme oogschaduws, een mix van matte kleuren en opvallende shimmers. Volgens Makeup Revolution is dit palette geschikt om alle aandacht naar je ogen te brengen tijdens een nachtje uit, maar zijn de looks die je met dit palette kan maken wel gewoon wearable voor elke dag. Ondanks dat er een paar felle oranje tinten in dit palette zitten, geef ik hun daar zeker gelijk in. Op het eerste gezicht is dit echt mijn droom palette qua kleuren, nu nog kijken of de kwaliteit even goed is.

Makeup Revolution Life On The Dance Floor Guest List Eyeshadow Palette Makeup Revolution Life On The Dance Floor Guest List Eyeshadow PaletteNiet alleen de binnenkant van dit palette ziet er prachtig uit, de buitenkant is even stunning. Het palette is gewoon helemaal bedekt in rose gold glitter.

Makeup Revolution Life On The Dance Floor Guest List Eyeshadow PaletteDe achterkant van het palette is gewoon zwart en hier vind je informatie over het palette, zoals de naam en de ingrediënten.

Makeup Revolution Life On The Dance Floor Guest List Eyeshadow Palette Makeup Revolution Life On The Dance Floor Guest List Eyeshadow PaletteHet palette is groter dan ik had verwacht, maar omdat het zo dun is kan je het toch makkelijk mee op reis nemen. Het palette voelt vrij stevig aan vind ik en ook niet te licht maar ook niet te zwaar.

Makeup Revolution Life On The Dance Floor Guest List Eyeshadow PaletteHet eerste wat mij opvalt als ik het palett open is de grote, heldere spiegel. De meeste Makeup Revolution paletten hebben een doorzichtig deksel zodat je de kleuren kan zien, maar dus geen spiegel. Dat maakt het toch direct een beetje luxueuzer vind ik.

Makeup Revolution Life On The Dance Floor Guest List Eyeshadow Palette Makeup Revolution Life On The Dance Floor Guest List Eyeshadow PaletteIets minder luxueus is het stomme doorzichtige plastiekje waar de namen van de oogschaduws opstaan. Ik snap nog altijd niet waarom merken dit blijven doen. Ze zijn zo onhandig en de meeste mensen gooien die dingen toch gewoon weg. Het is zoveel handiger als de namen op de achterkant van het palette of gewoon onder de oogschaduws staan.

Makeup Revolution Life On The Dance Floor Guest List Eyeshadow PaletteHet Makeup Revolution Life On The Dance Floor Guest List Eyeshadow Palette bevat 24 kleuren, mattes en shimmers. Er zijn zeker genoeg transitiekleuren in dit palette en ook een paar donkerdere kleuren om je look meer diepte te geven. En dan natuurlijk de shimmers voor het bewegend ooglid en de lichte shimmerkleuren kun je ook als highlighter gebruiken. Je hebt dus alles wat je nodig hebt in dit palette om een volledige look te maken, van licht en natuurlijk tot een donkere paarse look.

Makeup Revolution Life On The Dance Floor Guest List Eyeshadow PaletteDe kleuren zijn van licht naar donker geordend.

Makeup Revolution Life On The Dance Floor Guest List Eyeshadow Palette Makeup Revolution Life On The Dance Floor Guest List Eyeshadow PaletteCha Cha is licht beige met een matte finish.
Spin is silvery roos met een shimmery finish.
Slide is champagne goud met een shimmery finish.
Lock It is rood oranje met een subtiele shimmery finish.
Jive is brick orange met een matte finish.
Shake It is fel roze met een matte finish.

Makeup Revolution Life On The Dance Floor Guest List Eyeshadow Palette Makeup Revolution Life On The Dance Floor Guest List Eyeshadow Palette2 Step is licht oranje met een matte finish.
Light Up is barbie roze met een subtiele shimmery finish.
Neon is oranje met een roze ondertoon en een subtiele shimmery finish.
Get Down is rose gold met een shimmery finish.
Loose is fel oranje met een matte finish.
Crew is donker duty pink met een subtiele shimmery finish.

Makeup Revolution Life On The Dance Floor Guest List Eyeshadow Palette Makeup Revolution Life On The Dance Floor Guest List Eyeshadow PaletteHip is beige met een roze ondertoon en een matte finish.
Roll is dusty pink met een matte finish.
2AM is donker roze met een shimmery finish.
Throw Back is dusty paars met een matte finish.
Bold is is paarsig koper met een shimmery finish.
Lose It is chocolate bruin met een matte finish.

Makeup Revolution Life On The Dance Floor Guest List Eyeshadow Palette Makeup Revolution Life On The Dance Floor Guest List Eyeshadow PaletteLean Back is oranje met een matte finish.
Grind is licht bruin met een matte finish.
Stop is net iets donkerder dan Grind met een matte finish.
Dark Corner is paarsig roze met een matte finish.
Black Light is donker bruin met een shimmery finish.
Sleep is bruin met een paarse ondertoon en een matte finish.

De laatste keer dat ik een Makeup Revolution palette kocht is alweer een jaar of 3 geleden en toen was ik niet zo te spreken over de kwaliteit van de oogschaduws. Maar dit palette is echt wel oke voor zo’n lage prijs. De licht kleuren in dit palette zijn niet allemaal even goed gepigmenteerd maar hoe donkerder de kleur hoe beter de pigmentatie. De onderste 2 rijen hebben mij echt verrast en zijn ook mijn favorieten. Ik ben helemaal verliefd op de dusty roze kleuren en de felle oranjes in dit palette.

De kwaliteit en pigmentatie is niet te vergelijken met Morphe of Anastasia Beverly Hills, maar voor een drugstore merk (en de lage prijs) is dit palette zeker één van de beste die ik al geprobeerd heb. En het Makeup Revolution Life On The Dance Floor Guest List Eyeshadow Palette is cruelty free, vegan en gluten free.

Je kan het Makeup Revolution Life On The Dance Floor Guest List Eyeshadow Palette voor €10,99 kopen op beauty88.nl.

XOXO Jerka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *