Makeup Revolution Liquid Highlighters

Makeup Revolution Liquid HighlightersLiquid higlighters zijn geen nieuwe uitvinding, integendeel, ze bestaan al een hele tijd maar in my opinion waren ze gewoon helemaal niet populair. Tot Iconic Londen een aantal maanden geleden met hun Illuminator Drops op de markt kwam. Een super blinding liquid highlighter, een product dat je niet alleen als highlight over je foundation kan gebruiken maar ook als primer, gemixed met je foundation, op je lichaam, noem maar op. Geen idee of het goede marketing was (want je zag die Illuminator Drops echt overal voorbij komen) of dat het gewoon een heel goed product is maar door die drops zijn liquid highlighters heel snel, heel populair geworden. En natuurlijk volgen andere merken dan ook met hun eigen versie. Makeup Recolution bracht dus ook zo’n product uit, namelijk de Makeup Revolution Liquid Highlighters. Highlighter drops in 7 verschillende kleuren die je op verschillende manieren kan gebruiken. Ik kocht 2 kleuren, Liquid Lustre Gold en Liquid Champagne.

Makeup Revolution Liquid HighlightersDe Makeup Revolution Liquid Highlighters zitten in een glazen flacon met een metalen draaidop in de kleur van de highlighter. Rond de hele flacon zit een sticker, ook in de kleur van de highlighter met vooraan de naam van het product en achteraan de ingrediënten. Spijtig dat je door de sticker niet kan zien hoeveel product er nog in de flacon zit.

Makeup Revolution Liquid Highlighters Makeup Revolution Liquid HighlightersDe naam van de highlighter staat niet alleen vooraan op de flacon maar ook op de onderkant. Die is er op geplakt met een doorzichtige sticker dus hier zie je de echte kleur van het product.

Makeup Revolution Liquid Highlighters Makeup Revolution Liquid HighlightersDe Makeup Revolution Liquid Highlighters werken met een pipetje. Je kan het product op deze manier heel makkelijk doseren en het blijft ook netjes.

Makeup Revolution Liquid HighlightersOp de bovenstaande foto’s zie je telkens links een swatch van Liquid Lustre Gold en rechts van Liquid Champagne.
Liquid Lustre Gold is metallic bronze gold en de donkerste kleur die ik heb, Liquid Champagne is metallic champagne gold.

Makeup Revolution Liquid HighlightersHier heb ik Liquid Lustre Gold aangebracht op mijn jukbeen. Ik dacht eerst dat deze kleur de donker ging zijn voor mij, maar ik kan hem nog net hebben. Hij is gewoon niet zo blinding als Liquid Champagne. Ik heb deze donkerdere kleur eerder gekocht om met mijn dagcrème of bodylotion de mixen.

Makeup Revolution Liquid HighlightersHier heb ik Liquid Champagne aangebracht op mijn jukbeen. Deze kleur is perfect voor mij en hij is ook echt blinding. Niet zozeer een glow from within want beide liquid highlighters bevatten losse glitters (ookal zijn die niet zo opvallend).

Makeup Revolution Liquid HighlightersDe Makeup Revolution Liquid Highlighters drogen sticky op, dus ik set ze graag nog met een poeder highlighter. Dat wil zeggen dat mijn highlight wel echt fel is, dus ik gebruik dit product niet dagelijks op mijn jukbeenderen. Ik ben vooral fan van deze highlighters als ik ze mix met een foundation of dagcrème of voor op mijn lichaam.

Je kan de Makeup Revolution Liquid Highlighters voor €7,99 kopen op revolutionbeauty.com of op boozyshop.be voor €6,95.

XOXO Jerka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *