Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter Golden Lights

MUR Vivid Baked Highlighter Golden LightsI know, I know, weeral een review over een highlighter. Ik ben de laatste tijd gewoon een beetje highlighter crazy geworden. Over de Vivid Baked Highlighters van Makeup Revolution heb ik gewoon zoveel goede dingen gelezen dat ik ze niet kon laten liggen. Er zijn in totaal drie verschillende Vivid Baked Highlighters, waarvan ik de kleur Golden Lights heb. Een prachtige gouden highlighter die bij heel veel huidskleuren past.

MUR Vivid Baked Highlighter Golden LightsDe verpakking is niet mijn favoriet. Een plastic doosje met een doorzichtig deksel. Het voelt gewoon een beetje goedkoop en niet heel stevig aan.

MUR Vivid Baked Highlighter Golden LightsOp de achterkant vind je informatie, zoals de ingrediënten.

MUR Vivid Baked Highlighter Golden LightsOp het poeder zelf zie je een mooie afdruk. Dat ziet er dan weer niet goedkoop uit!

MUR Vivid Baked Highlighter Golden LightsHier zie je de swatch. Een mooie wit-goude glans, met niet veel aparte glitters.

MUR Vivid Baked Highlighter Golden LightsOp de foto hierboven heb ik de highlighter aangebracht boven mijn jukbeenderen, op mijn wenkbrauwbot, cupidoboog, kin, voorhoofd en neusbrug. Maar je ziet hem het beste boven mijn jukbeenderen. In real life is deze highlighter veel heftiger, maar het is echt lastig om dat deftig op foto te krijgen.

MUR Vivid Baked Highlighter Golden LightsAls je houdt van een subtiele highlight, is dit niet het geschikte product voor jou. Hij is namelijk bij de minste aanraking al heel heftig, en niet makkelijk om uit te blenden. Maar dat vind ik helemaal geen probleem want ik hou van super felle highlighters. Toch zou ik deze er niet dagelijks bij pakken, maar eerder houden voor een feestje. Hij is namelijk heel fel goud en dat is voor een normale dag soms net iets té.
Ik vind het een fijn product! Zéker voor iemand die fan is van een felle highlight.

Je kan de Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter Golden Lights voor €3,79 kopen bij beauty88.nl.

XOXO Jerka

3 Reacties

  1. 26/07/2015 / 22:46

    Wauwie! Ik wil deze ook nog graag! Ik hou wel van een felle highlight! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *