Milani Baked Blush Luminoso

Milani Luminoso blushBlush is niet echt mijn favoriete product, ik ben meer voor highlighters en bronzers. Maar toen ik zoveel goede dingen hoorde over de Baked Blushes van Milani, vooral over Luminoso, kon ik het toch niet laten om deze te proberen. De Milani Baked Blush Luminoso is een hele mooie peach kleur met een prachtige glans die je huid een luminous finish geeft, en de hype zeker waard is.

Milani Luminoso blushDe verpakking is van goud plastic en heel stevig. Misschien een beetje té stevig want hij gaat heel moeilijk open. Het deksel is namelijk niet magnetisch maar heeft een gewoon kliksysteem.

Milani Luminoso blushOnderaan vind je een sticker met informatie over deze blush.

Milani Luminoso blushWanneer je het doosje opendoet zie je eerst de blush, die er echt luminous uit ziet en ook een lekkere geur heeft.

Milani Luminoso blush Milani Luminoso blushMaar onder de blush zit nog een kleine verassing! Namelijk een spiegeltje en een kwast. Zelf gebruik ik dit niet heel vaak, maar het is natuurlijk wel handig voor onderweg. De kwast is niet van een super goede kwaliteit, maar wel gewoon goed.

Milani Luminoso blushDe kleur van deze blush is echt prachtig. De perfecte peachy kleur met net genoeg glans.

Milani Luminoso blushLinks zie je de swatch in gewoon daglicht, rechts in zonlicht.

Milani Luminoso blushHet heeft me een beetje moeite gekost om de blush ook daadwerkelijk op mijn wangen te krijgen. Met een make-upkwast komt er namelijk niet heel veel kleur vanaf. Het is dus zeker nodig om je kwast verschillende keren weer in de blush te dippen.
Maar wanneer je die moeite hebt gedaan mag het resultaat er ook wel zijn. Dit is voor mijn huid echt de perfecte perzikkleur. De glans in deze blush is heel subtiel en zie je niet in elk licht, maar ook die glow is geweldig mooi.

De Milani Baked Blush Luminoso is zeker de hype waard. Ik vind hem heel mooi! Je kan Milani onder andere kopen bij themakeupspot.be. De Milani Baked Blush Luminoso kost €11,50.

XOXO Jerka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *