Milani Conceal + Perfect 2-in-1 Foundation + Concealer

Milani Conceal + Perfect 2-in-1 Foundation + ConcealerDe Milani Conceal + Perfect 2-in-1 Foundation + Concealer is een zeer gehypte drugstore foundation. Budgetvriendelijk, super full coverage en longlasting. Sounds perfect, right? Ik heb er lang op moeten wachten voor deze verkrijgbaar was in België maar ik heb hem eindelijk!

Milani Conceal + Perfect 2-in-1 Foundation + ConcealerDe flacon is van doorzichtig glas met zwarte en gouden accenten. Ik heb de lichtste kleur, namelijk 00 Light Natural, die voor mij perfect is. Maar ik ben niet super mega bleek dus als je lichter bent dan mij, zal je niet de juiste kleur kunnen vinden.

Milani Conceal + Perfect 2-in-1 Foundation + Concealer Milani Conceal + Perfect 2-in-1 Foundation + ConcealerOp de achterkant vind je informatie over deze foundation. Als je de sticker ‘opendoet’ zie je de instructies voor het aanbrengen en de ingrediënten.

Zoals je aan de (lange) naam van dit product kan horen is dit een foundation en een concealer in 1, met medium tot full coverage. Het is een lightweight formule en bevat geen olie. Ook is deze foundation/concealer longwearing, water- en sweat-proof. Milani belooft dus veel goeds!

Milani Conceal + Perfect 2-in-1 Foundation + ConcealerWanneer je de dop van de foundation trekt zie je een pompje. Dat werkt hygiënisch en makkelijk.

Milani Conceal + Perfect 2-in-1 Foundation + ConcealerHier op mijn hand zie je direct dat deze foundation vrij dik en ook mat is. Het product droogt na een minuutje of twee echt op en dan blijft hij ook op zijn plaats zitten. Ook heb ik het gevoel dat deze foundation een beetje een pore-smoothing effect heeft.

Milani Conceal + Perfect 2-in-1 Foundation + ConcealerOp de eerste foto heb ik een primer aan en op de tweede foto draag ik de Milani Conceal + Perfect 2-in-1 Foundation + Concealer.

Milani Conceal + Perfect 2-in-1 Foundation + ConcealerHier zie je de foundation van dichter bij. Hij is duidelijk mat, maar ook lightweight want ik voel niet echt dat ik een dikke foundation op heb. Ik heb hier 1 laagje aangebracht en de dekking is al vrij goed. Je kan zeker nog een tweede laag aanbrengen, of gewoon van de eerste keer meer product gebruiken, en dan heb je echt een full coverage effect. Je zou dit product dus inderdaad ook als concealer kunnen gebruiken, maar dat doe ik liever niet. Ik gebruik altijd een lichtere concealer om mijn gezicht ook een beetje te highlighten en ik vind de formule van concealers gewoon fijner voor onder mijn ogen. Wat ik op mijn gezicht ook merk, is dat mijn poriën een beetje worden weggewerkt door deze Milani Conceal + Perfect 2-in-1 Foundation + Concealer, wat altijd mooi meegenomen is.
Omdat deze foundation geen olie bevat en mat opdroogt, is hij wel niet heel geschikt voor een zeer droge huid.

Milani Conceal + Perfect 2-in-1 Foundation + ConcealerEn op deze foto heb ik ook de rest van mijn make-up aangebracht.

De Milani Conceal + Perfect 2-in-1 Foundation + Concealer doet alle dingen die hij belooft. Voor mij is dit geen dagelijkse foundation omdat hij zo full coverage en mat is, maar wanneer ik heb draag ziet mijn make-up er altijd zo goed uit. Andere producten brengen heel goed aan over deze foundation en hij is ook zeker longwearing, met een primer en setting spray gecombineert.

Milani Conceal + Perfect 2-in-1 Foundation + ConcealerJe kan de Milani Conceal + Perfect 2-in-1 Foundation + Concealer voor €12,49 kopen op boozyshop.be.

XOXO Jerka

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *