Milani Make It Dewy Setting Spray

Milani Make It Dewy Setting Spray

Als je mij al een tijdje volgt, weet je ondertussen al wel dat ik zot ben van make-up sprays. Als er een nieuwe uitkomt wil ik hem dan ook direct hebben en zeker als er een hele hype rond een bepaalde spray is. En dat was zo met de Milani Make It Dewy Setting Spray. Je zag hem overal voorbij komen op Youtube en hij zou geweldig moeten zijn. Dat wou ik natuurlijk ook proberen!

Milani Make It Dewy Setting SprayMilani Make It Dewy Setting SprayHet flesje is wit met zwarte tekst en holographic details. Het is een vrij kleine flacon die 60ml bevat.

Milani Make It Dewy Setting SprayOp de achterkant vind je informatie over de Milani Make It Dewy Setting Spray zoals de directions en de ingrediënten.

Milani Make It Dewy Setting SprayWanneer je de doorzichtige dop van het flesje haalt zie je een zwart spray pompje. En deze werkt echt niet goed. Ik weet niet of al de sprays zo zijn of dat die van mij gewoon stuk is maar de spray die eruit komt is gewoon een straal product die niet eens recht naar voor spuit maar in een raree hoek naar onder. Het is dus echt heel moeilijk om deze spray op een een deftige manier aan te brengen.

Milani Make It Dewy Setting SprayHier heb ik al mijn make-up aangebracht maar nog geen setting spray. Ik draag de LA Girl Pro Coverage HD Longwear Illuminating Foundation.

Milani Make It Dewy Setting SprayHier heb ik ook de Milani Make It Dewy Setting Spray aangebracht, voor zover dat lukte. Op deze foto’s is mijn huid nog een beetje nat.

Milani Make It Dewy Setting SprayOp deze foto’s is de Milani Make It Dewy Setting Spray opgedroogd.

De foundation die ik draag op de foto’s is vrij dewy opzich, maar ik heb hem vrij heftig afgepoederd om het dewy effect van de setting spray te kunnen zien. Het was dus echt niet makkelijk om de setting spray aan te brengen en het meeste product is terecht gekomen op mijn kin en wangen. Omdat ik dacht dat ik mijn oogmake-up zou verpesten door de harde straal durfde ik de spray niet over mijn hele gezicht aan te brengen. Maar op de plaatsen waar het product wel goed zat merkte ik wel een dewy finish op. Mijn highlight werkt een beetje versterkt en het poederige van mijn make-up werd dan weer minder.

Deze Milani Make It Dewy Setting Spray zou je huid moeten hydrateren, je make-up luminous moeten maken en setten. Hij zou dus ook de weartime van je foundation moeten verlengen tot wel 16 uur. Je zou een healthy looking glow moeten krijgen en een refreshing effect.
Mijn huid krijgt zeker een luminous en healthy looking glow maar van die langere weartime merk ik niet zo veel.

Over het algemeen ben ik niet echt tevreden van de Milani Make It Dewy Setting Spray. Het dewy effect is inderdaad wel heel mooi, maar omdat de spray zo’n harde straal is kan ik hem gewoon niet deftig over mijn hele gezicht aanbrengen. Ik vind het echt jammer van de spray want ik ben er zeker van da ik hem anders wel vaak zou gebruiken. Misschien dat ik met een naald ofzo de spray nog kan fixen maar als dat niet lukt ga ik hem jammer genoeg gewoon weggooien.

Je kan de Milani Make It Dewy Setting Spray voor €13,49 kopen op beauty88.nl.

XOXO Jerka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *