Morphe Brushes 35O Eyeshadow Palette

Morphe Brushes 35O Eyeshadow PaletteHet Morphe Brushes 35O Eyeshadow Palette is super hard gehyped door verschillende beauty Youtubers en daardoor is het altijd direct uitverkocht. Het is dus heel moeilijk om dit palette te bemachtigen, maar het is mij toch eindelijk gelukt! Ik ben super blij met dit prachtige oogschaduwpalette en het is zelfs nog mooier in het echt dan op foto’s. Let’s take a closer look!

Morphe Brushes 35O Eyeshadow Palette Morphe Brushes 35O Eyeshadow PaletteNet zoals alle Morphe Brushes producten is ook dit palette verpakt in een mat zwart kartonnen doosje. Vooraan vind je het logo van het merk (dat op dit palette anders is dan het andere palette van Morphe dat ik heb. Op het 35O palette staat er alleen Morphe op de voorkant, bij het 35W palette staat er Morphe Brushes. Misschien hebben ze hun logo veranderd?). En op de achterkant staan de ingrediënten.

Morphe Brushes 35O Eyeshadow PaletteHet palette is in bubble wrap verpakt, dus je moet geen bang hebben dat de oogschaduws onderweg naar jou kapot gaan.

Morphe Brushes 35O Eyeshadow Palette Morphe Brushes 35O Eyeshadow PaletteHet palette zelf ziet er ook uit zoals alle paletten van Morphe, bijna hetzelfde als het kartonnen doosje.

Morphe Brushes 35O Eyeshadow PaletteEn hier zie je de binnenkant van het palette, wauw! Toen ik het palette voor de eerste keer opende heb ik er gewoon 10 minuten naar gestaard. Ik ben verliefd op alle kleuren! Je hebt vooral oranje, bruine, gouden en kopertinten in dit palette. Allemaal prachtige warme kleuren die ook super goed bij elkaar passen. De meeste oogschaduws zijn mat, maar zoals je ziet zijn er ook een paar geweldige shimmer kleuren. Het 35O palette is niet heel veelzijdig. Je kan er natuurlijk wel verschillende soorten looks mee maken, maar de kleuren liggen allemaal vrij dicht bij elkaar.
Net zoals het 35W palette van Morphe heeft ook dit 35O palette pans van een normale grootte, net zo groot als een single oogschaduw.

Morphe Brushes 35O Eyeshadow PaletteDe oogschaduws in dit palette hebben geen naam en ook geen nummer, dat vind ik altijd een beetje lastig maar voor de rest maakt dat natuurlijk niet uit. Op de swatches hieronder heb ik telkens een horizontale lijn geswatched, je hebt dus vijf rijen met telkens zeven kleuren.

Morphe Brushes 35O Eyeshadow PaletteDe eerste rij uit het 35O palette bevat een paar highlighters, mooie lidkleuren, twee perfecte transitiekleuren voor in de crease en een geweldig gepigmenteerde matte oranje kleur.

Morphe Brushes 35O Eyeshadow PaletteDe tweede rij bestaat vooral uit matte kleuren, waarvan de pigmentatie vrij goed is. Ook vind je in deze rij twee duochrome kleuren! De tweede oogschaduw is goud met een roze glans en de derde is oranje met een gouden glans.

Morphe Brushes 35O Eyeshadow PaletteDe derde rij heeft ook veel matte kleuren en deze hebben echt een heel goede pigmentatie! De twee andere kleuren, een shimmer en een foiled oogschaduw, zijn zoals je ziet ook geweldig gepigmenteerd.

Morphe Brushes 35O Eyeshadow PaletteDe vierde rij is een stukje donkerder en heeft een mix van verschillende finishes, maar ook hier heeft elke oogschaduw een geweldige pigmentatie.

Morphe Brushes 35O Eyeshadow PaletteDe laatste rij heeft ook weer super mooie en gepigmenteerde oogschaduws!

Morphe Brushes 35O Eyeshadow PaletteIk ben echt verrast door dit Morphe Brushes 35O Eyeshadow Palette! De kwaliteit van deze oogschaduws is nog beter dan het 35W palette dat ik twee weken geleden reviewde. Ik vind alleen een paar kleuren uit de eerste twee rijen een beetje tegenvallen. Maar voor de rest zijn deze oogschaduws gewoon geweldig! Je hebt prachtige matte kleuren, maar ook shimmers en zelfs foiled oogschaduws en duochromes.

Ik ben zo blij dat ik dit Morphe 35O palette eindelijk heb en het is gewoon nog mooier en beter dan ik verwacht had? Zéker een aanrader!

Morphe Brushes 35O Eyeshadow PaletteJe kan het Morphe Brushes 35O Eyeshadow Palette voor €27,99 kopen bij boozyshop.nl. De producten van Morphe Brushes zijn wel snel uitverkocht dus wanneer de paletten back in stock zijn moet je snel zijn!
Je kan het palette natuurlijk ook bestellen op morphebrushes.com, maar hou dan wel rekening met de invoerkosten.

XOXO Jerka

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *