Morphe Brushes The Blushed Blush Palette

Morphe Brushes The Blushed Blush PaletteHet merk Morphe Brushes verkoopt niet alleen kwasten, zoals hun naam zegt, maar ook verschillende make-up producten. Ze zijn vooral bekend voor hun betaalbare oogschaduwpaletten van geweldige kwaliteit. Maar hun kwasten zijn zeker net zo goed en ook heel betaalbaar. De laatste paar weken heb ik ongeveer elke dag op hun site gekeken, dromend over de mooie paletten. Maar door de verzendkosten en invoerkosten had ik nog nooit iets besteld. Plots kwam ik terecht op een Nederlandse webshop die ook gewoon Morphe Brushes verkoopt! De oogschaduwpaletten die ik graag wil waren helaas allemaal uitverkocht (maar die bemachtig ik binnenkort wel!), maar het blush palette en bronzer palette waar ik een oogje op had waren er wel nog. Vandaag review ik het Morphe Brushes The Blushed Blush Palette, een palette met 9 prachtige blushes!

Morphe Brushes The Blushed Blush Palette Morphe Brushes The Blushed Blush PaletteHet palette komt eerst in een mat zwarte kartonnen doosje met daarop het logo van Morphe Brushes. Achteraan vind je de ingrediënten en een klein stickertje met de verkorte naam van het palette, namelijk 9B.

Morphe Brushes The Blushed Blush Palette Morphe Brushes The Blushed Blush PaletteWanneer je het palette uit het doosje wil halen, is die eerst helemaal verpakt in bubble wrap. Het palette zelf ziet er eigenlijk hetzelfde uit als de kartonnen doos. Het palette is héél licht en voelt ook goedkoop aan. Het materiaal is niet heel stevig, maar toen ik de inhoud zag was ik dat eigenlijk al weer vergeten.

Morphe Brushes The Blushed Blush PaletteJe krijgt 9 prachtige blushes, mat en met shimmer. Voor elke huidskleur zit er zeker één geschikte kleur in. De blushes hebben helaas geen namen, dat vind ik altijd wel een beetje jammer, maar eigenlijk maakt het helemaal niet uit.

Morphe Brushes The Blushed Blush Palette Morphe Brushes The Blushed Blush PaletteDit is de bovenste rij. De eerste kleur is een peachy oranje met shimmer. De tweede kleur is babyroos, ook met shimmer. De derde kleur is fel oranje met een beetje roos erbij, ook met shimmer.

Morphe Brushes The Blushed Blush Palette Morphe Brushes The Blushed Blush PaletteDit is de middelste rij. De eerste kleur is een mengeling tussen oranje en oud roze, helemaal mat. De tweede kleur is oud roze met shimmer. De derde kleur is super fel roze, ook mat.

Morphe Brushes The Blushed Blush Palette Morphe Brushes The Blushed Blush PaletteDit is de onderste rij. De eerste kleur is donker roos en mat. De tweede kleur is lijkt op de eerste maar bevat net iets meer rood en ik ook mat. De derde kleur is heel fel oranje en mat.

Zoals je ziet zijn alle kleuren heel goed gepigmenteerd. Je moet dus wel opletten dat je niet te veel product op je kwast aanbrengt anders is je blush direct veel te fel. Als je toch iets te veel hebt aangebracht, is dat wel makkelijk uit te blenden. Qua textuur zijn deze blushes heel fijn, alleen de middelste rij was een klein beetje poederig.
Als je al een grote blush collectie hebt is dit palette misschien minder interessant. De kleuren zijn niet héél speciaal en je zal er dan al wel een paar in je stash hebben die heel hard lijken op en kleur uit dit palette. Heb je nog niet veel blush (of ben je gewoon een make-up addicted zoals ik), dan kan ik je dit palette zeker aanraden! Ik heb altijd dezelfde blush in mijn everyday bakje liggen en gebruik dus bijna nooit een andere kleur. Vanaf nu gebruik ik dit palette elke dag en is het veel makkelijk om van kleur te wisselen. Ik ben hier echt héél blij mee.

Morphe Brushes The Blushed Blush PaletteJe kan het Morphe Brushes The Blushed Blush Palette voor €22,99 kopen bij boozyshop.nl of je kan op de officiële website van Morphe Brushes gaan, maar hou dan wel rekening met de hoge verzendkosten.

XOXO Jerka

1 Comment

  1. 04/09/2015 / 14:16

    Prachtig blush palette! Ik wil de kwasten van Morphe heel graag proberen! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *