NYX Angel Veil Skin Perfecting Primer

NYX Angel Veil Skin Perfecting PrimerVolgens mij zal ik nooit de perfecte primer vinden die alles doet wat ik nodig heb. Maar deze primer komt toch vrij dicht in de buurt. De NYX Angel Veil Skin Perfecting Primer maakt je poriën kleiner, zorgt ervoor dat je huid mat blijft maar is zeker niet uitdrogend. Je make-up zou er meer flawless moeten uitzien en zou ook langer moeten blijven zitten.

NYX Angel Veil Skin Perfecting PrimerDe tube is van wit, zacht plastic met een roze draaidop en zwarte letters.

NYX Angel Veil Skin Perfecting PrimerOp de achterkant vind je informatie over de NYX Angel Veil Skin Perfecting Primer en de ingrediënten.

NYX Angel Veil Skin Perfecting PrimerWanneer je de dop van de tube draait, zie je een klein gaatje waardoor je het product goed kan doseren.

NYX Angel Veil Skin Perfecting PrimerDe primer is wit en voelt niet heel dik maar ook niet lopend aan. Wanneer ik hem inwrijf merk ik direct dat dit product heel zacht is. Als de primer volledig verdeeld is over mijn hand zie je niets meer terug van de witte kleur en mijn huid ziet er ook echt flawless uit, de fijne lijntjes op mijn hand zijn bijna allemaal verdwenen.

NYX Angel Veil Skin Perfecting PrimerOp deze foto heb ik alleen een beetje dagcrème op mijn huid.

NYX Angel Veil Skin Perfecting PrimerOp deze foto draag ik ook de NYX Angel Veil Skin Perfecting Primer. Ik heb de primer vooral geconcentreert op mijn T zone, dus op mijn neus, kin en voorhoofd. De rest van mijn gezicht heb ik maar een beetje ingesmeerd met het product dat nog op mijn vingers zat. Zo breng ik deze primer het liefst aan, gewoon met mijn vingers.

NYX Angel Veil Skin Perfecting PrimerOp het eerste zicht zie je niet heel veel verschil na het aanbrengen van de primer, maar als je van dichterbij naar mijn huid kijkt zie je wel duidelijk dat mijn poriën vervaagt zijn. Mijn neus voelt een beetje droog aan, en hier en daar zie ik ook droge velletjes, wat ik normaal nooit heb.

NYX Angel Veil Skin Perfecting PrimerOp deze foto draag ik een full face, met daaronder de NYX Angel Veil Skin Perfecting Primer. Toen ik mijn foundation aanbracht over de primer was ik niet echt enthousiast. Op mijn T zone, waar ik dus de meeste primer had aangebracht, zag het er gewoon niet goed uit. Mijn foundation ging heel lelijk ophopen en mijn huid was terug zichtbaar. Daar heb ik nog een foto van proberen te maken maar ik kreeg het niet goed op beeld.
Toen ik mijn foundation wou afpoederen werd het alleen maar erger. Op mijn voorhoofd had ik alle foundation precies weggeveegt door er met een kwast over te gaan en op mijn neus en kin ging alles separeren. Ik had al zin om alles af te nemen en opnieuw te beginnen, zonder primer, maar ik wou dit product wel gewoon goed testen dus heb ik maar doorgezet.

En goed dat ik dat heb gedaan! Wanneer ik klaar was met de rest van mijn make-up zag mijn basis er terug normaal uit. De enige plaats waar mijn foundation nog een beetje was opgehoopt, was aan mijn neusvleugels, maar dat zag je bijna niet. Ik denk dat de olie van mijn huid alles weer normaal heeft gemaakt en de foundation en de primer samen heeft doen smelten. Mijn huid zag er flawless uit, met bijna geen poriën! Gedurende de dag zag het er alleen maar beter en beter uit en mijn make-up heeft het langer uitgehouden dan ik had gedacht.

Voor een droge huid zou ik deze primer niet aanraden, omdat je huid dan niet veel olie produceert denk ik dat je foundation zal blijven ophopen en het niet goed zal komen na een tijdje.
Voor een gemengde tot vette huid is deze NYX Angel Veil Skin Perfecting Primer wel heel goed. Ik weet niet of het aan de primer of mijn foundation lag dat het in het begin zo fout ging, maar na een minuutje of 15 was dat dus allemaal weg en zag mijn huid er echt goed uit.

NYX Angel Veil Skin Perfecting PrimerJe kan de NYX Angel Veil Skin Perfecting Primer voor €15,80 kopen op douglas.nl.

XOXO Jerka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *