NYX Dewy Finish Setting Spray

NYX Dewy Finish Setting SprayHoe meer producten ik van NYX gebruik, hoe meer ik van het merk ga houden. Ze gaan mee met de laatste trends, zijn betaalbaar, hebben super leuke producten en de kwaliteit van die producten is super. Ik heb inmiddels al een hele NYX stash en daar hoort deze NYX Dewy Finish Setting Spray ook bij. Ik hou van spray producten, ik hou van een dewy finish en ik hou van NYX en daar is dit product dus de perfecte combinatie van!

NYX Dewy Finish Setting SprayDe verpakking spreekt mij niet zo heel erg aan. De NYX Dewy Finish Setting Spray komt in een zwart, plastic flesje met een sticker op geplakt. Heel simpel en het ziet er ook goedkoop uit vind ik. Maarja, NYX is dan ook een betaalbaar merk dus ik kan er wel mee leven.

NYX Dewy Finish Setting SprayOp de achterkant vind je informatie over deze setting spray en ook de ingrediënten.

NYX Dewy Finish Setting SprayHet is een spray, dus natuurlijk staat er op dit flesje een spray kop. En die sprayt heel fijn! Er komt wel veel product in een keer uit, maar dat vind ik persoonlijk niet erg omdat ik toch super veel setting spray gebruik, en bij deze moet ik dan minder vaak op het dopje drukken!

NYX Dewy Finish Setting SprayOp deze foto heb ik al mijn make-up aangebracht, zonder setting spray.

NYX Dewy Finish Setting SprayOp deze foto heb ik de NYX Dewy Finish Setting Spray aanbracht en is hij ook nog een beetje nat.

NYX Dewy Finish Setting SprayEn op deze foto is de setting spray opgedroogt.

Op de foto’s zie je niet echt een verschil, spijtig genoeg. Maar in real life zie je dat wel! Mijn make-up ziet er veel minder poederig uit en mijn highlight word ook glanzender. Ik merk dat het lijkt alsof ik een glow from within heb wanneer ik deze NYX Dewy Finish Setting Spray gebruik. Wel is het ook zo dat mijn vettige T-zone rapper gaat glimmen met deze setting spray, maar mijn make-up blijft wel de hele dag op zijn plek zitten.

Ik gebruik de NYX Dewy Finish Setting Spray niet elke dag, omdat ik er toch rapper door ga glimmen en daar heb ik gewoon niet elke dag zin in. Wat ik wel regelmatig doe is deze setting spray combineren met een andere. Dan gebruik ik een andere spray over mijn gehele gezicht en de NYX spray alleen langs de zijkanten, zodat hij niet op mijn T-zone komt. En wanneer ik wel gewoon super glowy en dewy wil zijn, gebruik ik deze NYX setting spray over mijn gehele gezicht.

Je kan de NYX Dewy Finish Setting Spray voor €8,35 kopen op douglas.nl of in een van de NYX Stores. Ze hebben ook een matte setting spray en een primer spray die ik super graag wil proberen!

XOXO Jerka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *