NYX Glitter Primer and NYX Glitter

NYX Glitter Primer and NYX GlitterIk hou echt heel veel van glitter in ooglooks. Het verbaasde mij dan ook toen ik besefte dat ik helemaal niet veel glitter heb. De NYX Glitter Primer and NYX Glitter zie ik heel vaak voorbij komen en daar ging ik dan ook het eerst naar kijken. Een glitter primer heb ik al wel, maar die is helemaal anders dan deze NYX Glitter Primer. Ik kocht ook Glitter 06 Crystal en Glitter 07 Ice.

NYX Glitter Primer and NYX Glitter NYX Glitter Primer and NYX GlitterDe verpakking van de NYX Glitter Primer is van zwart karton met een afbeelding van de tube erop. Op de achterkant staat informatie over de primer en de ingrediënten. Deze glitter primer zou er niet alleen voor moeten zorgen dat de glitter op zijn plaats blijft maar ook dat die meer reflective is.

NYX Glitter Primer and NYX Glitter NYX Glitter Primer and NYX GlitterDe tube zelf is wit en holografisch met zwarte tekst. Past goed bij het product en het is ook mooi!

NYX Glitter Primer and NYX GlitterWanneer je de zwarte draaidop eraf draait zie je een ‘spuitmondje’ met een dunne opening die heel makkelijk is om het product mee te doseren.

NYX Glitter Primer and NYX GlitterDe glitter primer is licht beige van kleur en vrij dik. Wanneer je hem uitsmeert voelt hij plakkerig aan, na een minuutje ongeveer droogt de primer op.

NYX Glitter Primer and NYX GlitterDe tube is vrij groot voor een primer vind ik. Je zal zeker niet rap een nieuwe moeten kopen!

NYX Glitter Primer and NYX Glitter NYX Glitter Primer and NYX Glitter NYX Glitter Primer and NYX GlitterDe glitters zitten in kleine doorzichtige, plastic potjes met een zwart draaideksel en zwarte tekst.

NYX Glitter Primer and NYX GlitterWanneer je de draaidop eraf draait zie je een ‘stopper’ met 3 kleine gaatjes. Net goed om er genoeg glitter uit te krijgen.

NYX Glitter Primer and NYX GlitterOok de glitter potjes zijn vrij groot. Ze bevatten 2,5g.

NYX Glitter Primer and NYX Glitter NYX Glitter Primer and NYX GlitterLinks zie je Glitter 06 Crystal en rechts Glitter 07 Ice. Crystal is een vrij grove zilveren glitter, met een holografische schijn. Ice is een heel fijne witte glitter, bijna een poeder, met een goude en groene schijn.

De NYX Glitter Primer doet zijn werk perfect. Hij houd de glitter op zijn plek en maakt de glitter inderdaad ook meer reflective. Je hebt ook genoeg tijd om met de primer te werken omdat hij niet te snel opdroogt.
De NYX Glitter 06 Crystal vind ik super mooi. Ookal ziet te glitter er vrij grof uit, je voelt hem niet zitten op je oog. Hij is heel reflective en heeft prachtige kleuren in verschillend licht. De NYX Glitter 07 Ice heeft een volledig andere textuur en omdat hij zo fijn en poederig is, is deze niet zo reflective. Ik vind dit eerder een wit oogschaduwpigment met een paar goude en groene glitters erin. Nog steeds mooi, maar niet super glitterig en niet wat ik ervan verwacht had.

Je kan de NYX Glitter Primer voor €9,40 en de NYX Glitter voor €6,25 kopen op douglas.nl of in één van de NYX Stores.

XOXO Jerka

1 Comment

  1. 16/01/2018 / 16:54

    Ik gebruik ook steeds meer glitter in mijn looks, love it! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *