NYX Intense Butter Glosses

NYX Intense Butter GlossesNa de liquid lipstick trend, hoe matter hoe beter, is gloss nu weer helemaal terug. Grote, blinkende lippen zie je overal op Instagram and I like it. Na die uitdrogende, oncomfortabele matte lipstick is een hydraterende gloss echt welkom. De NYX Intense Butter Glosses zijn al een hele tijd populair. Ze zijn zelfs 1 van de best verkochte producten van NYX. En dat heeft zijn goede redenen. Deze glosses zijn heel gepigmenteerd, blijven lang zitten, zijn niet sticky en ze zijn budgetvriendelijk.

NYX Intense Butter GlossesDe NYX Intense Butter Glosses hebben een vrij simpele verpakking. Een doorzichtige tube met zwarte tekst en een glanzende, zwarte draaidop.

NYX Intense Butter GlossesOp de achterkant vind je de naam van de gloss en de ingrediënten.

NYX Intense Butter GlossesOp de onderkant van de tube vind je nog eens de naam.

NYX Intense Butter Glosses NYX Intense Butter GlossesDe applicator is plat en fluffy en werkt heel goed. Hij neemt genoeg product op en je kan er strakke lijnen mee maken.

NYX Intense Butter GlossesOatmeal Raisin, Chocolate Crepe, Summer Fruit en Orangesicle.

NYX Intense Butter Glosses NYX Intense Butter GlossesOatmeal Raisin is paars met een bruine ondertoon.

NYX Intense Butter Glosses NYX Intense Butter GlossesChocolate Crepe is nude roze met een warme ondertoon.

NYX Intense Butter Glosses NYX Intense Butter GlossesSummer Fruit is koraal roze.

NYX Intense Butter Glosses NYX Intense Butter GlossesOrangesicle is fel oranje met een beetje rood erin.

Deze glosses zijn zo gepigmenteerd! Ze zijn ook helemaal niet sticky en brengen makkelijk aan. Deze glosses zijn wel vrij dik en je voelt ze zeker zitten op je lippen. Maar ik vind ze helemaal niet oncomfortabel.
Omdat ze zo gepigmenteerd zijn kan je ze makkelijk alleen dragen. Maar ze zijn zeker ook geschikt om over een andere lipstick aan te brengen. Dan blijven ze ook lang zitten. Wanneer je de glosses alleen draagt, kan je wel best een lipliner gebruiken. Na een tijdje gaan ze in de fijne lijntjes rond mijn lippen zitten en met een lipliner of andere lipstick er onder gebeurt dat niet.

Zelf draag ik niet makkelijk alleen een gloss, omdat ze bij mij altijd heel snel vervagen en mijn haar blijft altijd overal inhangen. Maar omdat deze NYX Intense Butter Glosses niet zo plakkerig en heel gepigmenteerd zijn gebeurt dat eigenlijk niet echt. De gloss staat ook super mooi op foto’s.

Je kan de NYX Intense Butter Glosses voor €7,31 kopen op douglas.nl of in 1 van de NYX Stores.

XOXO Jerka

1 Comment

  1. 27/06/2017 / 17:07

    Wauw ze zijn echt goed gepigmenteerd! Ik heb een gewone buttergloss van NYX en die vind ik ook heel fijn! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *