NYX Micro Brow Pencil

NYX Micro Brow PencilIf you know me, you know I’m all about the brows. Als ik mijn make-up doe maar mijn wenkies niet heb bijgetekend voel ik mij naakt. De Anastasia Dipbrow (review) is nog steeds mijn favoriet maar het nam altijd zoveel tijd in beslag om mijn wenkbrauwen daar mee bij te tekenen. Ik ging dus op zoek naar iets snel en makkelijk en kwam uit bij het NYX Micro Brow Pencil. Ik vertel je hier meer over en ik kan nu al zeggen dat deze pencils een nieuwe holy grail zijn voor mij!

NYX Micro Brow PencilDe NYX Micro Brow Pencils komen in een wit, kartonnen doosje met een afbeelding van het pencil erop.

NYX Micro Brow Pencil NYX Micro Brow Pencil NYX Micro Brow PencilVoor de rest vind je de ingrediënten en informatie over dit product.

NYX Micro Brow PencilIk heb twee kleuren, Chocolate en Black.

NYX Micro Brow PencilHet pencil zelf heeft een zwarte verpakking met witte details. Ze voelen heel licht en niet zo stevig.

NYX Micro Brow Pencil NYX Micro Brow Pencil NYX Micro Brow PencilWanneer je de twee klikdopjes eraf trekt, heb je langs een kant een spoolie en langs de andere kant het potloodje dat je naar boven en onder kan draaien. Ik vind het altijd super handig als er zo’n spoolie aan het potlood vast zit, dan moet je niet de hele tijd twee dingen in je hand houden maar kan het je potlood gewoon omdraaien.

NYX Micro Brow Pencil NYX Micro Brow PencilIk heb dus de kleuren Chocolate en Black. En het liefst gebruik ik deze in combinatie met elkaar. Chocolate is een vrij warme kleur en door deze te mengen met Black, die koeler is van ondertoon, bekom ik de perfecte kleur voor mij.

NYX Micro Brow Pencil NYX Micro Brow Pencil NYX Micro Brow PencilOp bovenstaande foto’s heb ik Chocolate aan de voorkant van mijn wenkbrauw aangebracht en Black aan de tail. Hier heb ik mijn wenkbrauwen vrij strak bijgetekend, wat heel goed gaat met het NYX Micro Brow Pencil.

NYX Micro Brow PencilOp deze foto heb ik enkel Black heel subtiel aangebracht, zo kan je zien dat je met dit potlood ook een heel natuurlijk effect kunt bekomen.

Ik ben mega fan van deze NYX Micro Brow Pencils! Ze hebben een geweldige kwaliteit, blijven een hele dag zitten en brengen ook makkelijk aan. Ik heb graag dat mijn wenkbrauwpotlood niet te droog is maar ook niet te vettig, en dit potlood zit daar juist tussen. De verpakking is simpel en ik vind het ook super dat er een spoolie aan het potlood zit. En zoals jullie wel weten is NYX ook helemaal niet duur.
Het enige kleine nadeel is dat je niet heel lang doet met deze potloodjes.

Mijn Chocolate pencil is ondertussen al helemaal op, dus nu wissel ik af tussen natuurlijke wenkbrauwen met het NYX Micro Brow Pencil in Black en bold brows met de Anastasia Dipbrow Pomade. Maar ik ga zeker het Chocolate pencil opnieuw kopen want ik hou echt van deze potloodjes!

Je kan het NYX Micro Brow Pencil voor €9,50 kopen in de NYX Stores in Antwerpen, Brussel, Gent en Namen.

XOXO Jerka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *