NYX Soft Matte Lip Creams

NYX Soft Matte Lip CreamsDe NYX Soft Matte Lip Creams staan volgens mij in het lijste van best verkochte producten van NYX. Bij elke make-up stash video op Youtube zie je er wel een paar voorbij komen en natuurlijk werd ik heel benieuwd naar deze lipsticks. Ondertussen heb ik er 3, Morocco, Cannes en Prague. En vandaag review ik deze creamy, matte lipsticks.

NYX Soft Matte Lip Creams NYX Soft Matte Lip CreamsDe verpakking doet mij onmiddellijk aan NYX denken. Simpel maar toch speels.

NYX Soft Matte Lip CreamsOp de onderkant van de tubes vind je de naam van de lipstick.

NYX Soft Matte Lip CreamsDe applicator is hetzelfde als bij de meeste liquid lipsticks. Fluffy, niet te groot en schuin afgesneden.

NYX Soft Matte Lip CreamsMorocco, Cannes en Prague.

NYX Soft Matte Lip Creams NYX Soft Matte Lip CreamsMorocco is heel fel rood-oranje. Een kleur die ik normaal niet snel zou opdoen, maar ik vind hem eigenlijk wel heel mooi. Ik heb bij rode en oranje lipsticks altijd het probleem dat ik ze niet bij mijn oogkleur vind passen. Maar deze kleur is fantastisch!

NYX Soft Matte Lip Creams NYX Soft Matte Lip CreamsCannes is een koele, licht roze kleur. Een perfecte nude kleur als je het mij vraagt.

NYX Soft Matte Lip Creams NYX Soft Matte Lip CreamsPrague is donker roze met een beetje paars erin. Weer een kleur die ik normaal niet zou dragen maar nu ik hem zo zie vind ik hem wel mooi!

NYX Soft Matte Lip CreamsHier zie je de drie kleuren nog eens bij elkaar.

Ik vind de NYX Soft Matte Lip Creams qua textuur heel fijn. Ze brengen heel creamy en gemakkelijk aan maar drogen na een tijdje wel mat op. Ze voelen niet zo droog en oncomfortabel aan als andere liquid lipsticks wat natuurlijk ook altijd goed is.
Een lipliner dragen onder deze creams is niet nodig, ze trekken niet in de fijne lijntjes rond mijn lippen en blijven ook heel lang goed zitten. Na 4 uur dragen, en zelfs te eten, moest ik de lipstick nog niet bijwerken, hij zat er gewoon nog perfect op. Ook brokkelen deze lipsticks niet af en hopen ze niet op aan de binnenkant van mijn lippen. Een probleem dat ik bij verschillende andere liquid lipsticks wel heb.

Zoals je wel al door hebt vind ik deze NYX Soft Matte Lip Creams super. Cannes zal ik zeker nog vaker dragen en Morocco is echt een ontdekking voor mij! Eindelijk zo’n felle rode kleur die mooi is bij mij!

Je kan de NYX Soft Matte Lip Creams voor €7,31 kopen op douglas.nl of in 1 van de NYX Stores.

XOXO Jerka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *