NYX Ultimate Brights Eyeshadow Palette

NYX Ultimate Brights Eyeshadow PaletteIn my opinion moet iedereen die een beetje met make-up bezig is een oogschaduwpalette hebben met felle kleuren. Natuurlijk had ik dat zelf nog niet want ik volg mijn eigen advice niet voor een of andere reden. Maar toen NYX uitkwam met hun Ultimate oogschaduwpaletten en ik deze rainbow kleuren versie zag volgde ik mijn advies wel en bestelde het palette direct. Het NYX Ultimate Brights Eyeshadow Palette bevat 16 felle kleuren met finishes variërend van mat en satijnglans tot shimmers. Je moet niet perse een hele ooglook maken met alleen dit palette, je kan ook 1 of 2 kleuren gebruiken in combinatie met een andere (neutraler) palette om je look net dat ietsje meer te geven. Ik vind paletten zoals deze vooral handig om een heel creatieve en niet zo draagbare looks te maken.

NYX Ultimate Brights Eyeshadow PaletteHet palette is van zwart plastic met een doorzichtig deksel en witte tekst. Ik kreeg het palette helemaal bekrast toegestuurd, geen idee hoe dat komt, maar als er een kartonnen doosje ofzo rond het palette had gezeten was dat waarschijnlijk niet het geval geweest. Zoveel maakt het mij niet uit maar de buitenkant van het palette ziet er gewoon niet nieuw uit.

NYX Ultimate Brights Eyeshadow PaletteOp de achterkant vind je informatie over het palette en je kan de sticker van de achterkant peelen om de ingrediënten te zien.

NYX Ultimate Brights Eyeshadow PaletteHet deksel werkt met een kliksysteem dat goed werkt. De binnenkant van het palette is zwart, net zoals de buitenkant en bevat geen spiegel. Het palette ziet er heel simpel uit maar samen met die mooi gerangschikte rainbow kleuren vind ik dit palette heel mooi.

NYX Ultimate Brights Eyeshadow PaletteHet NYX Ultimate Brights Eyeshadow Palette bevat 16 kleuren met een matte, satin en shimmer finish. Ik had het zelf leuker gevonden moesten alle kleuren mat zijn. Ik ben gewoon niet zo’n fan van felle shimmery oogschaduws, daar gebruik ik dan liever een losse glitter ofzo voor. De kleuren hebben geen namen.

NYX Ultimate Brights Eyeshadow Palette NYX Ultimate Brights Eyeshadow PaletteDe eerste kleur is rood met een subtiele shimmery finish.
De tweede kleur is neon roze met een matte finish.
De derde kleur is peachy met een matte finish.
De vierde kleur is fel oranje met een matte finish.
De vijfde kleur is donker paars met een satin finish.
De zesde kleur is fel lila met een matte finish.
De zevende kleur is zacht roze met een matte finish.
De achtste kleur is licht lila met een matte finish.

NYX Ultimate Brights Eyeshadow Palette NYX Ultimate Brights Eyeshadow PaletteDe negende kleur is neon blauw met een subtiele shimmery finish.
De tiende kleur is fel blauw met een matte finish.
De elfde kleur is donker turquoise met een shimmery finish.
De twaalfde kleur is licht aqua met een matte finish.
De dertiende kleur is groen met een matte finish.
De veertiende kleur is kaki met een gele ondertoon en een shimmery finish.
De vijftiende kleur is oranje met een gele ondertoon en een matte finish.
De zestiende kleur is geel met een matte finish.

NYX Ultimate Brights Eyeshadow PaletteIk had eerlijk gezegd niet verwacht dat de oogschaduws zo’n goede kwaliteit gingen hebben. Ze zijn echt super gepigmenteerd en voelen heel zacht aan. Wat ik ook goed vind aan dit palette is dat de shimmery kleuren eigenlijk helemaal niet zo shimmery zijn. Ik snap alleen niet zo goed waarom ze dan niet gewoon alle kleuren een matte finish hebben gegeven. De oogschaduws brengen ook gepigmenteerd aan op de ogen en blenden niet al te moelijk uit. Natuurlijk is het altijd een beetje moeilijker om zo’n felle kleuren perfect te blenden, zeker blauw.

Ik ben echt heel blij met dit palette en ik zal er zeker makkelijk naar grijpen wanneer ik een beetje kleur wil gebruiken!

Je kan het NYX Ultimate Brights Eyeshadow Palette voor €18,95 kopen op douglas.nl of in 1 van de NYX Cosmetics winkels.

XOXO Jerka

2 Reacties

  1. 19/03/2018 / 13:17

    Wat een prachtig palette! Mooie kleuren met goed pigment, lekker fel ook! Ik houd ook wel van een kleurtje (:

  2. 19/03/2018 / 22:19

    Wauw, dat ziet er supergoed uit zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *