RCMA No-Color Powder

RCMA No-Color PowderRCMA is een minder bekend merk onder de beauty guru’s op Instagram en Youtube, maar voor veel makeup artists is dit merk al heel lang zeer geliefd. Ze brengen dan ook producten uit die meer geschikt zijn om verschillende huidskleuren en huidtypes op te maken. Zoals foundation en concealer paletten met wel 40 verschillende kleuren. De laatste paar maanden zag ik RCMA toch meer en meer terugkomen bij die beauty guru’s en dan ging het eigenlijk altijd over één bepaald product. Namelijk het RCMA No-Color Powder. Een loose translucent powder dat perfect is om mee te baken. En sinds baken zo’n grote trend is de laatste maanden, wil iedereen het beste product. Voor velen is dat het RCMA No-Color Powder, dus ik wou dat ook wel eens testen.

RCMA No-Color PowderDe verpakking ziet er niet echt fantastisch uit. Maar dat is bij de andere producten van RCMA ook niet. Hun verpakkingen zijn meestal praktisch met niet te veel versiering. Deze verpakking is van hard, doorzichtig plastic en heeft een zwarte klikdop. Vooraan vind je het logo van RCMA en de naam van het product. Op de achterkant vind je informatie over het RCMA No-Color Powder. Er zit geen parfum in dit poeder en ook helemaal geen pigment, waardoor de kleur van je foundation of concealer dus niet veranderd wanneer je deze poeder er over aanbrengt.

RCMA No-Color Powder RCMA No-Color PowderDe dop zit stevig vast maar gaat wel zonder al te veel moeite open. Wanneer je die open klikt, zie je 5 vrij grote gaten. Mijn eerste gedacht hierbij is dat dit toch niet handig kan zijn. Heel fijn gemalen poeder en dan zo’n grote gaten…

RCMA No-Color Powder RCMA No-Color PowderJe moet de dop er eerst afdraaien omdat er nog een safety seal onder zit. Wanneer ik die eraf trek valt mij direct op dat het poeder echt héél fijn is.

RCMA No-Color PowderEn wanneer ik het poeder op mijn hand doe voel ik dat ook direct. En zoals gedacht zijn die grote gaten ook niet heel handig, het is heel moeilijk om het product te doseren.

RCMA No-Color PowderOp de linkse foto heb ik foundation en concealer aan. Op de rechtse foto heb ik mijn concealer onder mijn ogen afgepoedert met het RCMA No-Color Powder. Je ziet dat de glans onder mijn ogen helemaal weg is en mijn wallen ook een stuk minder lijken. Het is precies of mijn wallen worden ‘opgevuld’ met deze poeder.

RCMA No-Color PowderIk merk wel direct dat deze poeder heel droog is. Mijn huid trekt precies samen bij mij ogen elke keer als ik knipper. Dat voelt wel een beetje oncomfortabel aan.

RCMA No-Color PowderOp de bovenstaande foto heb ik ook de rest van mijn make-up op. Onder mijn ogen heb ik het RCMA No-Color Powder gebruikt om te baken en de rest van mijn gezicht heb ik gewoon licht afgepoedert.

De huid onder mijn ogen voelt een beetje droog en dat is niet echt aangenaam, maar de rest van mijn gezicht voelt prima en ziet er ook goed uit. Ik denk dat ik gewoon te veel poeder heb aangebracht onder mijn ogen en niet genoeg heb weggeveegt. Ik vind wel dat mijn wallen veel minder opvallen en dat mijn huid er ook meer flawless uitziet met het RCMA No-Color Powder. Door de dag heen blijft mijn make-up goed zitten en ik merk echt dat mijn huid minder rap vet wordt. Het droge gevoel onder mijn ogen gaat na een paar uur ook weg maar ik merk dat het poeder wel een beetje gaat creasen. Maar again, ik denk dat dat komt omdat ik teveel heb gebruikt. Ik moet dus nog een beetje experimenteren hoe ik het best onder mijn ogen kan baken met deze poeder maar voor de rest ben ik echt tevreden!

RCMA No-Color PowderJe kan het RCMA No-Color Powder voor €14,20 kopen op beautybay.com.

XOXO Jerka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *