Revolution Fast Base Stick Foundation

Foundation sticks zijn snel, makkelijk en mess free en de laatste tijd ook terug populair. Zoals altijd speelt het merk Revolution heel goed in op de trends en hebben zij nu ook een foundation stick. Namelijk de Revolution Fast Base Stick Foundation. Een foundation die verkrijgbaar is in 18 tinten en een fresh en dewy finish belooft.

De sticks hebben een mooie nude verpakking met rose gold details. Ze zijn heel simpel maar dat vind ik juist mooi.

Op de onderkant van de stick vind je de kleur. Ik heb zelf F2, F4 en F12. Daarnaast hangt er nog een andere sticker op de stick waarop je de ingrediënten kan vinden.

Wanneer je de dop eraf trekt, zie je weer de rose gold details. Wanneer je dan aan de stick draait komt de foundation eruit.

Als je de stick helemaal uitdraait zie je hoeveel product je krijgt. Dit is 6,2 gram.

Ik kocht 3 verschillende kleuren, 2 lichte omdat ik niet zeker was welke de beste match zou zijn, en 1 donkerdere om te contouren. Op de eerste foto zie je links F2, in het midden F4 en rechts F12. O de onderste foto heb ik ze allemaal in elkaar geblend om te zien of ze mooi samen zouden mengen. Dat doen ze heel goed en ik merk ook direct dat de Revolution Fast Base Stick Foundation heel dewy is.

Op de linkse foto zie je mijn huid met alleen een dagcrème, rechts heb ik de Revolution Fast Base Stick Foundation in F2 in het midden van mijn gezicht en onder mijn ogen aangebracht en F4 op de rest van mijn gezicht.

Ik heb eerst geprobeerd om de foundation te blenden met een beautyblender, zoals ik mijn foundation altijd aanbreng, maar dat ging echt niet. De helft van het product verdween gewoon van mijn huid en wat er over bleef zag er echt niet goed uit. Dus ik heb alles eraf gehald en opnieuw aangebracht met een kwast, namelijk de Morphe M439. En dat ging wel heel goed! Zoals je op bovenstaande foto’s kan zien is deze foundation wel heel dewy.

Op deze foto’s draag ik ook concealer en heb ik mijn huid helemaal afgepoedert.

En dit is het resultaat met al de rest van mijn make-up ook aangebracht.

Ik dacht eerst dat dit een grote fail zou zijn toen ik de Revolution Fast Base Stick Foundation met mijn beautyblender aanbracht, maar toen ik een kwast gebruikte was ik helemaal verkocht. Deze foundation brengt makkelijk aan en blend ook snel uit met een kwast. Hij werkt heel goed samen met andere producten en geeft een medium tot full coverage. De finish is heel dewy en dus misschien niet heel geschikt voor een vette huid maar wanneer je heel je gezicht goed afpoedert krijg je een heel mooie dewy glow en bij mij blijft deze foundation ook lang en goed zitten.

Je kan de Revolution Fast Base Stick Foundation voor €5,99 kopen op revolutionbeauty.com of beautybay.com.

XOXO Jerka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *