Sleek i-Divine Ultra Mattes Brights V1 Palette

Sleek i-Divine Ultra Mattes Brights V1 PaletteIk wil graag meer kleurrijke looks maken, maar buiten een oud 120 palette had ik eigenlijk niet echt kleurrijke oogschaduws. Voor ik ga investeren in nog meer Makeup Geek oogschaduws dacht ik dat het misschien een goed idee zou zijn om eerst een goedkoper palette te kopen om te zien of ik die kleuren ook wel echt zou gebruiken. Na een beetje opzoekwerk kwam ik al snel uit bij het Sleek i-Divine Ultra Mattes Brights V1 Palette. Ik had al een Sleek palette dus ik wist dat de kwaliteit wel vrij degelijk zou zijn en ik had een paar YouTubers mooie looks met dit palette zien maken. Ik laat je graag zien wat ik van dit kleurrijke palette vind.

Sleek i-Divine Ultra Mattes Brights V1 PaletteDe verpakking is hetzelfde als alle Sleek i-Divine paletten: mat zwart kartonnen met een kleurrijke print en de naam van het palette erop.

Sleek i-Divine Ultra Mattes Brights V1 Palette Sleek i-Divine Ultra Mattes Brights V1 Palette Sleek i-Divine Ultra Mattes Brights V1 PaletteOp de achterkant vind je uitleg over het palette en hoe je sommige kleuren kan gebruiken. Ook staan hier de ingrediënten.

Sleek i-Divine Ultra Mattes Brights V1 PaletteHet palette zelf ziet er heel simpel en strak uit. Van mat zwart plastic met in glanzende letters Sleek MakeUP erop.

Sleek i-Divine Ultra Mattes Brights V1 PaletteOp de achterkant vind je weer de naam van het palette.

Sleek i-Divine Ultra Mattes Brights V1 PaletteWanneer je het palette open doet zie je onmiddellijk een grote spiegel. Je krijgt ook een oogschaduwkwastje bij dit palette, maar zoals vaak heeft die gewoon sponsapplicators en kan je er eigenlijk niet veel mee doen. De namen van de oogschaduws zijn op een apart plastiekje gedrukt. Leuk dat de oogschaduws namen hebben, maar dat plastiekje vliegt bij mij direct in de vuilbak dus veel nut heeft het niet.

Sleek i-Divine Ultra Mattes Brights V1 PaletteSleek i-Divine Ultra Mattes Brights V1 PaletteZoals je kan zien zitten er 12 oogschaduws in dit palette. Je hebt vooral roze en blauwe tinten, maar er zitten ook een gele en oranje oogschaduw in dit palette. Al deze oogschaduws hebben een matte finish.

Sleek i-Divine Ultra Mattes Brights V1 Palette Sleek i-Divine Ultra Mattes Brights V1 PaletteChill is babyblauw.
Pout is fel roze.
Sugarlite is licht paars.
Dragon Fly is appelblauw-zeegroen.
Pucker is fel roze, maar net iets minder dan Pout.
Bammi is fel geel.

Sleek i-Divine Ultra Mattes Brights V1 Palette Sleek i-Divine Ultra Mattes Brights V1 PaletteCricket is zacht groen.
Bolt is fel blauw.
Strike is fel oranje.
Floss zou babyroze moeten zijn maar heeft vrijwel geen pigmentatie.
Crete zou grijs moeten zijn maar ook deze heeft vrijwel geen pimentatie.
POW! is wit.

Sommige oogschaduws, zoals Pout, Bammi, Cricket, Bolt en Strike, hebben een geweldige pimentatie. Maar Floss en Crete hebben gewoon helemaal geen pigment en de andere oogschaduws liggen er een beetje tussen. Wel voelt elke oogschaduw zacht aan en ze blenden ook goed. Maar ja, als je helemaal geen kleur hebt maakt de textuur van de oogschaduw ook niet veel uit.

Om eerlijk te zijn ben ik vrij teleurgesteld in dit palette. Sommige kleuren hebben een goede kwaliteit en zal ik ook zeker nog eens gebruiken, maar de meerderheid van dit palette trekt gewoon niet op veel. Spijtig!

Je kan het Sleek i-Divine Ultra Mattes Brights V1 Palette voor €10,95 kopen op boozyshop.be.

XOXO Jerka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *