Sleek Solstice Highlighting Palette

Sleek Solstice Highlighting PaletteYou can never have enough highlighters is precies mijn levensmotto aan het worden, want ik heb er nog maar eens een nieuwe gekocht. Een highlighter palette dan nog wel, met 4 verschillende kleuren in. Het Sleek Solstice Highlighting Palette is super gepigmenteerd en de highlighters zijn blinding, just how I like them! In dit palette zitten 2 baked powders, 1 cream en 1 silky shimmer powder die je kan gebruiken op je gezicht maar ook voor bijvoorbeeld je schouders en sleutelbeenderen.

Sleek Solstice Highlighting PaletteHet Sleek Solstice Highlighting Palette zit verpakt in een zwarte kartonnen doos met vooraan de 4 kleuren die in het palette zitten.

Sleek Solstice Highlighting PaletteOp de achterkant vind je informatie over het palette, zoals hoe je deze highlighters het best kan aanbrengen en de ingrediënten.

Sleek Solstice Highlighting PaletteSleek Solstice Highlighting PaletteHet palette zelf is volledig goud, so pretty! Vooraan staat het logo van Sleek en op de achterkant vind je de namen van de highlighters.

Sleek Solstice Highlighting Palette Sleek Solstice Highlighting PaletteEn dan de binnenkant van het palette. De pans van deze highlighters zijn vrij groot. Er zit ook een doorzichtig plasticje in het palette met de namen van de highlighters en een kwastje. Ik gebruik zelf liever mijn eigen kwasten dus deze zal ik waarschijnlijk gewoon weggooien.

Sleek Solstice Highlighting PaletteZo mooi! Ik weet alleen niet of ik veel met die cream highlighter ga doen, ik hou meer van poeders maar ik zal hem zeker wel een paar keer uittesten.

Sleek Solstice Highlighting PaletteJe krijgt ook een grote, heldere spiegel in dit Sleek Solstice Highlighting Palette.

Sleek Solstice Highlighting PaletteLinks bovenaan heb je Ecliptic, de cream highlighter. Rechts bovenaan heb je Hemisphere, een baked powder. Links onderaan zit Subsolar, de shimmer. Rechts onderaan zie je Equinox, ook een baked powder.

Sleek Solstice Highlighting PaletteEcliptic is brons met een zilveren shine.
Hemisphere is een koele, paarse kleur.
Subsolar is zilver met een gele ondertoon.
Equinox is een champagne kleur met een koele glans.

Sleek Solstice Highlighting PaletteHier draag ik Ecliptic onder mijn wenkbrauw.

Sleek Solstice Highlighting PaletteHier draag ik Hemisphere op mijn neus.

Sleek Solstice Highlighting PaletteHier draag ik Subsolar op mijn jukbeen.

Sleek Solstice Highlighting PaletteHier draag ik Equinox op mijn andere jukbeen.

Al deze highlighters zijn echt super intens! Alleen Ecliptic, de cream, is iets minder blinding. Op het eerste zicht dacht ik dat er een mix van warme en koele kleuren in dit Sleek Solstice Highlighting Palette zouden zitten, maar na het swatchen hebben ze eigenlijk allemaal een koele glans. Ook dacht ik dat ik Ecliptic en Hemisphere niet vaak zou gebruiken, vanwege de cream en de paarse kleur. Maar Hemisphere vind ik super mooi en Ecliptic is fijn om als basis onder een poeder highlight te gebruiken.

De highlighters hebben ook een goede kwaliteit. Ze geven direct veel product af, zijn heel fijn gemalen en bevatten niet echt losse glitters. Ze blenden allemaal heel makkelijk in mijn huid en vervagen gedurende de dag niet.

Je kan het Sleek Solstice Highlighting Palette voor €13,95 kopen op boozyshop.be.

XOXO Jerka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *