Tarte Tarteist Pro Eyeshadow Palette

Tarte Tarteist Pro Eyeshadow PaletteHet Amerikaanse merk Tarte is de laatste tijd echt aan een opmars bezig. Ze hadden altijd al leuke en goede producten maar het valt mij op dat ze sinds een aantal maanden alles nog iets extra hebben gegeven. Niet alleen hun producten zijn van betere kwaliteit, de verpakking is ook mooier en hun marketing is ook echt goed. Ik heb al één oogschaduw palette van Tarte, namelijk het Tarte Tartelette Eyeshadow Palette, waar ik ook al enthousiast over was. Al deze dingen zorgden ervoor dat ik niet kon wachten om dit prachtige Tarte Tarteist Pro Eyeshadow Palette in handen te krijgen en het te testen.

Tarte Tarteist Pro Eyeshadow Palette Tarte Tarteist Pro Eyeshadow PaletteHet palette komt in een zwart met goud kartonnen doosje. Simpel, strak en helemaal mijn smaak!

Tarte Tarteist Pro Eyeshadow Palette Tarte Tarteist Pro Eyeshadow PaletteOp de achterkant vind je de ingrediënten en een heel leuke toevoeging, alle kleuren uit het palette zijn ook te zien.

Tarte Tarteist Pro Eyeshadow Palette Tarte Tarteist Pro Eyeshadow PaletteHet Tarte Tarteist Pro Eyeshadow Palette heeft een mat, zwart deksel met gouden details en een glanzende, gouden onderkant. Het deksel werkt met een kliksysteem en sluit goed. Het palette voelt ook zwaar en luxueus aan.

Tarte Tarteist Pro Eyeshadow PaletteOp de onderkant van het palette vind je nog een beetje informatie.

Tarte Tarteist Pro Eyeshadow PaletteBij veel Tarte producten krijg je een briefje waar verschillende looks opstaan die je met het palette kan maken. Zelf heb ik hier niet veel aan maar voor make-up beginners is dit wel handig.

Tarte Tarteist Pro Eyeshadow PaletteEn dan natuurlijk de binnenkant van het Tarte Tarteist Pro Eyeshadow Palette. Er zitten 16 matte oogschaduws in dit palette en 4 shimmers. De bedoeling van dit palette is dat je de horizontale lijnen kan volgen en met die 5 oogschaduws een volledige look kan maken. Maar je kan natuurlijk ook alle kleuren door elkaar halen en je eigen look maken. Je ziet vooral rode, paarse en bruine kleuren in dit palette, een goede mix tussen warme en koele kleuren.

Tarte Tarteist Pro Eyeshadow Palette Tarte Tarteist Pro Eyeshadow PaletteHet palette heeft een grote, heldere spiegel. Altijd een pluspunt!

Tarte Tarteist Pro Eyeshadow Palette Tarte Tarteist Pro Eyeshadow PaletteOnder elke oogschaduw zie je de naam van de kleur. Dat vind ik altijd heel fijn.

Tarte Tarteist Pro Eyeshadow PalettePretty, pretty, pretty!

Tarte Tarteist Pro Eyeshadow Palette Tarte Tarteist Pro Eyeshadow PaletteClassic is een cream kleur.
Innocent is een soft peach.
Whimsy is brick red.
Smoked is neutraal donker bruin.
Etherael is metalic bronze.

Tarte Tarteist Pro Eyeshadow Palette Tarte Tarteist Pro Eyeshadow PaletteVintage is ivory.
Fierce is een koele plum kleur.
No Filter is een paarse mauve kleur.
Vamp is heel donker plum.
Glam is metalic champagne.

Tarte Tarteist Pro Eyeshadow Palette Tarte Tarteist Pro Eyeshadow PaletteChic is heel licht roze.
Profesh is taupe.
Mod is een mix tussen rood en roze.
Drama is maroon.
Minx is metallic mauve.

Tarte Tarteist Pro Eyeshadow Palette Tarte Tarteist Pro Eyeshadow PaletteIndie is beige met een grijze ondertoon.
Bold is heel licht bruin.
Edgy is een chocolade bruine kleur.
Punk is zwart.
Trendy is een metallic teal met bruine reflects.

Tarte Tarteist Pro Eyeshadow PaletteDe oogschaduws zijn zo creamy dat het Tarte symbool in de pans heel snel vervaagt. Zeker de lichtste kleuren voelen insanely creamy!

Tarte Tarteist Pro Eyeshadow PaletteHet Tarte Tarteist Pro Eyeshadow Palette is kleiner dan ik had verwacht. Toen ik het in handen kreeg dacht ik echt ‘Huh? Zo klein?’ omdat het op alle Youtube video’s gewoon zo veel groter leek. Maar hoe meer ik ermee bezig ben hoe minder klein het lijkt. Het heeft eigenlijk de perfecte grootte, ook om mee op reis te nemen.

Tarte Tarteist Pro Eyeshadow PaletteIk vind het Tarte Tarteist Pro Eyeshadow Palette geweldig. De kleuren spreken mij echt heel erg aan en de kwaliteit is fantastisch. Ik dacht eerst dat ik de 4 shimmer kleuren te weinig ging vinden, maar dat is niet zo. Het palette is echt perfect in balans en je kan er zoveel mee doen!

Je kan het Tarte Tarteist Pro Eyeshadow Palette voor €50,00 kopen op tartecosmetics.com.

XOXO Jerka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *