The Beautyblender

The BeautyblenderI finally did it! Ik heb eindelijk the real deal gekocht, the Beautyblender. Ik gebruik al jaren de oranje Real Techniques spons en heb er al een paar geprobeerd van andere merken maar ik vond er nooit eentje die ik zo fijn vond. Tot ik een paar weken geleden een échte Beautyblender kocht. Wat begon met een roos, eivormig sponsje is uitgegroeid tot een van de meest gebruikte beautytools. Ondertussen zijn er al veel verschillende soorten beautyblenders. Ik besloot The Beautyblender Swirl te kopen, eigenlijk gewoon de originele Beautyblender maar met een andere design. Niet volledig roze, maar wit met een roze marble print.

The Beautyblender komt in een doorzichtige plastic verpakking met zwarte tekst. Ziet er een beetje cheap uit vind ik.

The Beautyblender The BeautyblenderJe krijgt ook een kaartje met de gebruiksaanwijzing van de spons erop. Je moet hem eerst nat maken, uitknijpen in een handdoek en je make-up aanbrengen. Daarna moet je de spons proper maken, hier wordt de Blendercleanser getoont maar het kan ook gewoon met babyshampoo of met een andere zeep. Dan kan je het dekseltje van de plastic verpakking gebruiken om The Beautyblender in te laten drogen. Ik heb zelf een houdertje voor mijn spons die ik altijd gebruik dus die verpakking gooi ik gewoon weg.

The Beautyblender The BeautyblenderThe Beautyblender heeft (logisch) een sponzige textuur, voelt niet zwaar aan maar je kan hem niet zo makkelijk samenknijpen wanneer hij droog is.

The BeautyblenderIk vind de roze marble print echt heel mooi.

The Beautyblender The BeautyblenderOp de bovenste foto is de spons droog, op de onderste heb ik hem goed nat gemaakt en daarna uitgeknepen. Je ziet duidelijk dat de spons nat veel groter is en hij voelt natuurlijk ook een beetje zwaarder omdat er water inzit.

The BeautyblenderJe kan The Beautyblender ook makkelijker samenknijpen wanneer hij nat is.

Het nut van zo’n spons eerst nat te maken voor je hem gebruikt is dat hij dan minder make-up absorbeert en ik vind het ook gewoon fijner in gebruik. Je foundation wordt flawless aangebracht en ziet er ook niet rap cakey uit.

The BeautyblenderIk ben heel tevreden met mijn Beautyblender en ik denk zelfs dat ik hem net ietsje beter vind dan de Real Techniques spons, die ook nog altijd héél goed is hoor. Het enige nadeel aan The Beautyblender is de prijs, hij kost rond de €20 terwijl de Real Techniques spond €8 kost (er zijn ook voordeel packs van deze oranje spons waardoor je nog minder betaald). Je doet natuurlijk wel een maand of 2 met zo’n spons als je hem goed onderhoud maar de RT spons gaat net even lang mee. Ik wou de échte Beautyblender heel graag proberen en ik ben heel blij dat ik hem nu heb, maar ik weet toch niet zeker of ik nu permanent overstap naar deze vanwege de prijs.

Voor de rest is The Beautyblender echt heel goed. Hij brengt je foundation flawless aan, je kan er cream contour en highlight mee aanbrengen en natuurlijk ook mee baken. Ik gebruik hem elke keer wanneer ik mijn make-up doe en ik zou echt geen spons meer kunnen missen in mijn make-up routine.

Je kan The Beautyblender voor €18,95 kopen op onder andere beauty88.nl.

XOXO Jerka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *