Too Faced Shadow Insurance

Too Faced Shadow InsuranceToo Faced Shadow Insurance is een oogschaduwbasis die heel gekend is in de beautywereld. Deze primer breng je onder je oogschaduw aan en zorgt ervoor dat de kleur van je oogschaduw versterkt en dat alles een hele dag lang op zijn plek blijft zitten. De huid van je oogleden wordt geëgaliseert en je fijne lijntjes worden verzacht waardoor je een perfecte basis krijgt voor oogschaduw. Ik was heel benieuwd naar dit product door de vele goede reviews en vandaag krijg je er nog een goede review bij!

Too Faced Shadow InsuranceWat een super leuke verpakking, een goed begin! Je krijgt een lichtblauw doosje met goude details en zwarte tekst. Ik vind het altijd zo zonde om zo’n mooie doosjes weg te gooien.

Too Faced Shadow Insurance Too Faced Shadow InsuranceOp deze verpakking vind je nog informatie over het product en de ingrediënten.

Too Faced Shadow InsuranceDe tube zelf ziet er hetzelfde uit als het doosje, alleen heeft deze een metallic effect. Het is een lange, smalle tube waarin 11g product zit. Je hebt elke keer maar een heel klein beetje nodig dus met deze tube kom je echt wel lang toe.

Too Faced Shadow InsuranceWanneer je de dop eraf draait, zie je een smalle opening waarmee je heel goed kan doseren.

Too Faced Shadow Insurance7-tileDe oogschaduwbasis ziet er in eerste instantie huidkleurig uit, maar wanneer je hem uitsmeert zie je daar niet heel veel van terug.

Too Faced Shadow InsuranceLinks op de foto heb ik niets aangebracht op mijn oogleden, rechts heb ik Too Faced Shadow Insurance aangebracht. Je ziet goed dat mijn huid er veel egaler uit ziet, de kleine adertjes zijn bijna helemaal weggewerkt.

Ik ben heel blij met deze oogschaduwbasis! Hij doet zijn werk perfect. Oogschaduwkleuren zijn intenser, alles blend makkelijker en blijft ook de hele dag goed zitten. Dit product is niet goedkoop, maar ik merk echt een verschil met goedkope primers. Dit is zeker een product dat ik opnieuw zou kopen!

Too Faced Shadow InsuranceJe kan de Too Faced Shadow Insurance voor €17,40 kopen bij Sephora.

XOXO Jerka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *